Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κωνσταντίνος Ζεγκίνης - Μια επιλογή που ΑΞΙΖΕΙ!!

Ένας δημότης που αγαπάει τον τόπο του. Είναι γέννημα θρέμμα της παραλίας Μαραθώνα και γνωρίζει
από πρώτο χέρι τι χρειάζεται ο τόπος για να αναπτυχθεί και να προκόψει.
Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει ως υποψήφιος σε Δημοτικές Εκλογές, αν και πολλές φορές του είχε γίνει παρόμοια πρόταση στο παρελθόν.
Η εκλογή του δεν είναι αυτοσκοπός. Κύριο μέλημά του είναι το καλό και η προκοπή του τόπου και η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν ακολούθησε καμία από τις γνωστές τακτικές των υποψηφίων στην προβολή του.
Πιστεύει στο γενικό καλό και θεωρεί ότι αυτό μπορεί να γίνει με την παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ" του Ηλία Ψηνάκη.
Άσχετα με το προσωπικό του εκλογικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο, λόγω χαρακτήρα, ότι δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, απλός παρατηρητής. 

ΉΡΘΕ επιτέλους, η ώρα να κινηθούμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου και αυτή η παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΣ" δίνει την δυνατότητα σε όποιον θέλει να μπορεί να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί για να προκόψει ο τόπος μας για μας και τα παιδιά μας.

Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε αυτή την γη και μπορούμε να κάνουμε πολλά για την ανάπτυξή της.
Είμαστε με τον Ηλία Ψηνάκη γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί και θέλει να ανασύρει τον Δήμο του Μαραθώνα από την αφάνεια και την ανυπαρξία που τον έχουν καταδικάσει όσοι πέρασαν από τον δημαρχιακό Θώκο μέχρι σήμερα.

Ο Κωσταντίνος Ζεγκίνης αξίζει την ψήφο μας. Το ήθος του, η παρουσία του και η επαγγελματική και οικογενειακή πορεία του είναι γνωστή σε όλους μας. Αγωνίστηκε και αγωνίζεται καθημερινά για να διατηρήσει το άψογο υπόμνημά του.

Η anatakti.gr  στηρίζει Κωσταντίνο Ζεγκίνη και σας τον προτείνει ανεπιφύλακτα.
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση:
Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου