Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - «Ψήφος εμπιστοσύνης κι όχι διαμαρτυρίας»

ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - ομιλία στα ΣΠΑΤΑ
Ψήφος εμπιστοσύνης κι όχι διαμαρτυρίας
Πολιτικός λόγος με ουσία
«Η κρίση εκτός από τα χίλια μύρια που έφερε μαζί της, αποκάλυψε τις κρυφές αδυναμίες του πολιτικού μας
συστήματος. Τις αδυναμίες του κούφιου και ξερού κομματικού λόγου, της μικρότητας και των μικροπολιτικών συμφερόντων, που δεκαετίες δηλητηρίαζαν την Ελληνική κοινωνία. Σήμερα, καμία δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο έργο της μόνο με υποσχέσεις και ταξίματα. Κι όσοι τολμήσουν να το επιχειρήσουν θα βρεθούν κοινωνικά χρεωκοπημένοι. Αντιμέτωποι με την αδυσώπητη πραγματικότητα. Αντιμέτωποι με εσάς». Τόνισε τη Τετάρτη που μας πέρασε η Άννα Ραφτοπούλου σε μια δυναμική συγκέντρωση έξω από το παλιό Δημαρχείο στα Σπάτα κι έδωσε βροντερή απάντηση σε όλους εκείνους που πριν γνωρίσουν, πριν ακούσουν, τη ΑΝΑΣΣΑ έσπευσαν να ψιθυρίσουν ότι δήθεν δεν είναι «αρκετή» για να διοικήσει τον δήμο.
«Όλοι εσείς, όλοι εμείς, οι πολίτες με ανοιχτό μυαλό κι οι υποψήφιοι με καθαρό παρελθόν και φρέσκες ιδέες, είμαστε πλέον υποψιασμένοι κι αποφασισμένοι να περπατήσουμε σε νέους δρόμους. Τους δρόμους του θάρρους, της ειλικρίνειας και της συνεργασίας. Τους δρόμους της ενότητας,» τόνισε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:
«Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια. Κοιτάμε τους δημότες στα μάτια και λέμε την αλήθεια και μόνον την αλήθεια. Με κίνδυνο να μη γίνουμε αρεστοί, δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δε χαϊδεύουμε αυτιά. Δεν πλασάρουμε τις αυτονόητες υποχρεώσεις του δήμου για δήθεν δημοτικό έργο. Αν σας αρέσουν “τα ψεύτικα, τα λόγια, τα μεγάλα”, να ψηφίσετε εκείνους που σας τα τάζουν!» Με συνέπεια στη δέσμευση για ανοικτή επικοινωνία και διαφάνεια δείτε και ακούστε την ομιλία της Άννας Ραφτοπούλου στα Σπάτα στον παρακάτω δεσμό:
ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ - «Ψήφος εμπιστοσύνης κι όχι διαμαρτυρίας»

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ κ. ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ:
    α) ΑΝΝΑ-Σ.Α.
    β) ΑΝΑΣΣΑ
    γ) ΑΝΑΣΑ
    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Β)
    ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
    ΣΥΜΑΧΙΑ
    ΣΠΑΤΩΝ
    ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το "ξερός πολιτικός λόγος" συναγωνίζεται το "Παφ και τάλιρο", άσχετο, αλλά μήπως σας νοιάζει, ενα τίποτε με πολλά μπαλόνια είναι ο λογος σας.
    ΥΣ. Μεταξύ μας τώρα δεσποινίς, πιστεύετε πως διαθετετε ικανότητα διοίκησης? Ελπίζω να γνωρίζετε τουλάχιστο καλά την αγγλική, στην ελληνική διακρίνω σοβαρές ελλείψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΞΕΡΑΝΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΗΡΤΗΣΕ.....
    Ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.Στρατο Αστυνομια Μητροπολιτες και......ΦΑΣΚΕΛΑ.....all together....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου