Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΣΑ, Άννα Ραφτοπούλου – Οι γυναίκες της πόλης μίλησαν

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Σε μια εξαιρετικά ζεστή συνάντηση «μεταξύ γυναικών» η Άννα Ραφτοπούλου και οι
γυναίκες υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, υποδέχτηκαν χθες Πέμπτη 9 Μαΐου, στο φιλόξενο σαλόνι του café de flore στην Αρτέμιδα, πάνω από 150 προσωπικές φίλες, μέλη του συλλόγου γυναικών Αρτέμιδας καθώς και κυρίες κάθε ηλικίας που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά την Άννα Ραφτοπούλου και να εκφράσουν τη στήριξή τους στην δύσκολη εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, η Άννα Ραφτοπούλου απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό και προτίμησε μια πιο προσωπική επικοινωνία με όλες τις παρευρισκόμενες, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε όλα τα τραπέζια, μέσα κι έξω από το μαγαζί, αλλά και τις νεώτερες παρέες που στέκονταν όρθιες γύρω από το μπαρ.
«Ο χώρος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει όλες τις γυναίκες που μας στηρίζουν, αλλά και εξαιρετικά ζεστός ώστε να χωρέσει την αγάπη όλων», είπε η Άννα Ραφτόπουλου χαριτολογώντας κι ευχαρίστησε την κυρία Φωτεινή Τσούρη για την άψογη φιλοξενία, την όμορφη ατμόσφαιρα, την εξυπηρέτηση και την εξαιρετική μουσική. «Την Κυριακή 18 Μαΐου η φωνή των γυναικών της πόλης θα ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα». Κατέληξε, προσκαλώντας όλες να στηρίξουν ΑΝΑΣΣΑ.

2 σχόλια:

  1. Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ;ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΙΝΟ ΓΕΡΟΞΙΠΑΣΜΕΝΟ ΒΟΥΒΑΛΟ,ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
    ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΥΤΟΣ
    Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΕΣΥ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ,ΠΑΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΛ 1960 ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία αναγνώστρια11 Μαΐου 2014 στις 8:25 π.μ.

    Τελικά κα Ραυτοπούλου ενημερωθήκατε ποιό καφέ - κέντρο διασκέδασης θορυβεί διαπασών και τέρμα τα ντάπα ντούπα, μέρα - νύχτα;
    Ακόμα περιμένουμε. Μόλις ενημερωθείτε, ενημερώστε και μας.
    Αλλά μάλλον δε σας απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου