Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΝΑΣΣΑ - «Το μόνον που αλλάζει από Μάρκου σε Μάρκου είναι το μικρό όνομα»

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ
Δύσκολα να αποδεχτεί ο κόσμος της πόλης μας το νέο μόρφωμα υποψηφίου που δημιουργήθηκε μετά από μια τετραετία κατά την οποία τίποτε δεν άλλαξε σε αυτόν τον
τόπο, πέραν από τις συνηθισμένες «τακτοποιήσεις» ρουτίνας.
Δεν ξέρουμε αν φταίει το όνομα, αλλά πηγαίνοντας «από Μάρκου σε Μάρκου» (από Χρήστο, σε Δημήτρη) δεν αλλάζει τίποτα αφού οι απόψεις τους ταυτίζονται ακόμη και στο αποτρόπαιο για τη πόλη έργο που λέγεται Κ.Ε.Λ. Η νέα ταμπέλα που θα δείχνει την παραλία στην Αρτέμιδα θα καλωσορίζει τους επισκέπτες και θα γράφει: «Καλώς ήλθατε στην Χαβούζα της Ανατολικής Αττικής, τα κολοβακτηρίδια σας εύχονται καλό μπάνιο».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μάρκου;
Ο Δημήτρης Μάρκου αφού διετέλεσε μέλος της Μόνιμης Επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Ανάπτυξης σε Θέματα Κοστολόγησης και έρευνας Αγορών τιμών φρόντισε να εντάξει στο βιογραφικό του και μια θέση στον Συνήγορο του Καταναλωτή σαν διορισμένος αναπληρωτής, η οποία εποπτεύεται από ένα γνώριμο σ’ αυτόν Υπουργείο, το Υπουργείου Ανάπτυξης.
Και μπορεί όλα αυτά να είναι ωραία και να ακούγονται μεγάλα αλλά δυστυχώς δεν είναι παρά απατηλή κι εφήμερη χρυσόσκονη. Ποτέ δεν δοκιμάστηκε σε ουσιαστικές θέσεις ευθύνης. Ποτέ δεν χρειάστηκε να πάρει αποφάσεις, πρωτοβουλίες ή να χαράξει ο ίδιος πολιτικές.
Σε όλη του τη καριέρα δεν ήταν παρά ένα επιτυχημένος δημόσιος υπάλληλος ο οποίος, μια ζωή, ακολουθούσε πρωτόκολλα κι εκτελούσε διαταγές και οδηγίες. Θα μπορέσει από την μια μέρα στην άλλη να μεταλλαχτεί σε αρχηγό; θα μπορέσει να πάρει απάνω του το βάρος των αποφάσεων που χρειάζεται να ληφθούν για να πάει ο δήμος μπροστά; Θα μπορέσει να σπάσει αυγά και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του δήμου; Η ιστορία του λέει σίγουρα όχι.
Για ποιόν λόγο να ρισκάρουμε; Δεν χάθηκαν δα και οι επιλογές!

27 σχόλια:

  1. Μπορεί οι εφημερίδες να πουλιούνται , αλλά οι δημότες ΟΧΙ.! Αν σε υποστηρίζει ο Γκόντζος ...τι άλλο να θέλεις για να στεφθεί η άνασσα δημαρχέσσα...!!!! Για να σκεφθούμε τι έλεγε η εφημερίδα του Γκόντζου για την Αννούλα..; Τι άλλαξε για τον "αξιότιμο" κύριο Γκόντζο ;;;;; Εμείς ξέρουμε ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΝΟΥΛΑ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΔΑΣΜΩΝ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δ. Μάρκου είναι κατά του ΚΕΛ και το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Η θέση του είναι Ψητάλεια.
    Αννούλα. Για βγάλε και το δικό σου βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη επειδή είσαι πολύ αξιοπρεπής , και αυτοί οι τύποι πατάνε επί "πτωμάτων", επέτρεψέ μας να αναλάβουμε την ενημέρωση για την Άνασσα , ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος και για το Γκόντζο. Οι ρόλοι του καθενός στο τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ;;;;;ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΝΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΘΕΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεφτίλα με τους κάφρους που μάζεψε γύρω της για να κλείσει τον συνδιασμό. Καφρίλα , μπόχα , λαμογιά , ψευτιά , ραδιουργία ,εκμετάλλευση ανθρώπων , όλα αυτά σκάνε στην επιφάνεια του καυσαερίου της ανάσας...Ολα τα "κοσμητικά επίθετα της κυρά Αννας τα είχε δώσει ο Γκόντζος με την φυλλάδα του... Τι τον άλλαξε το αγόρι μας ;;;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αννούλα αυτή σου η δημοσίευση σημαίνει ότι τα έχεις κάνει πλακάκια με τον Kατσαλίρο για τον β γύρο. Ντροπή Άννα. Ντροπή. Με τι μούτρα θα πεις άλλα στον δεύτερο γύρο; Εγκλωβίζεσαι στο να στηρίξεις τον Κατσαλίρο. Κρίμα. Άλλα περιμέναμε από εσένα. Κάνε αξιοπρεπή αγώνα και αν δεν τα καταφέρεις τώρα το 2019 θα είσαι Δημαρχίνα. Σταμάτα να κάνεις καφρίλες, δεν αρμόζει σε μία κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 60..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΑΙΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημαρχίνα δεν θα γίνεις ούτε το 2054, στο υπόσχομαι ..μετά από αυτή την βρωμιά , πολιτικά τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ξεπουλητάρια βγήκαν παγανιά ,αφού δεν έχουν επιχειρήματα , τι περίμενες από την Ραφτοπούλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θράσος απύθμενο , αχαριστία , στην πολιτική το πρώτο που χρειάζεται είναι το ήθος ...ή τόχεις ή όχι ...ας κρίνουμε μόνοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φταιει ο Δημητρης που την κρατησε μεχρι τελευταια στιγμη χωρις να την διαγραψει. Φταιει για τα 4 χρονια που την κρατησε στην ΕΠΟΙΖΩ και για την ανικανοτητα που εδειξε. Μονο οι οικοδομησιμοτητες την ενδιαφερουν για να τα παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΑ ΗΘΗ !!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ..ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από το γραφείο τύπου της ΑΝΑΣΣΑ διευκρινίζεται ότι το παραπάνω άρθρο "ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" σε καμία περίπτωση δεν απηχεί άποψη της ΑΝΑΣΣΑ αλλά της εφημερίδας που την δημοσιεύει.
    Παρακαλούμε να γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις και διευκρινίσεις.
    Η ΑΝΑΣΣΑ ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι το μόνο που αλλάζει από Μάρκου σε Μάρκου είναι το μικρό όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι και κουνάβι δειλό , είδες την απήχηση στην βρωμιά που έστησες , και είπες τα τσιράκια σου να κάνουν σχόλιο..Κακομοίρα ..Ποιός είναι ο συνεργάτης του αγαπημένου σου Γκόντζου.;;;;;Εμείς ξέρουμε ...Είσαι για λύπηση θα έχεις να κάνεις με εμάς που ψηφίζουμε, όχι με τον Μάρκου...

      Διαγραφή
  16. Βλέπω έχει ρεύμα η υποψήφια! καλά αποτελέσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιό είναι το γραφείο τύπου σας άνασσα ;;; Η Σαραγουδίτσα , ο Χατζηνικολάκος , ο Μαρλαντάκος ...είστε όλοι τοσο δα μικροί........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από το γραφείο τύπου της ΑΝΑΣΣΑ διευκρινίζεται ότι το παραπάνω άρθρο "ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" σε καμία περίπτωση δεν απηχεί άποψη της ΑΝΑΣΣΑ αλλά της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ που το δημοσιεύει.
    Παρακαλούμε να γίνουν οι απαιτούμενες διορθώσεις και διευκρινίσεις.
    Η ΑΝΑΣΣΑ ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι το μόνο που αλλάζει από Μάρκου σε Μάρκου είναι το μικρό όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το ΨΕΥΔΕΣ χτύπημα της Αννας κάτω από τη ζώνη, είναι ό,τι πιο μικροπρεπές έχω δει! Γιατί είστε και εντελώς κουτοί εκεί στο ανασσα, αφού βρε ΒΟΥΡΛΑ οι ψευτιές σας αποδεικνύονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να μιλάω επώνυμα και καθαρά. Αντιπαρέρχομαι τα παραπάνω ανώνυμα σχόλια και διευκρινίζω πως ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από την ΑΝΑΣΣΑ έχει οποιαδήποτε σχέση με το παραπάνω δημοσίευμα. Το γεγονός ότι ΚΑΚΩΣ η εφημερίδα το δημοσίευσε κάτω από δικό μου άρθρο δεν συνεπάγεται ότι με εκφράζει. Διαχωρίζω κατηγορηματικά τη θέση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εμείς μπορεί να είμαστε μικροί, όπως μας αποκαλείτε αγαπητέ φίλε αλλά έχουμε όνομα κι επίθετο. Και πάνω από όλα έχουμε απόλυτα ήσυχη τη συνείδησή μας. Η λάσπη αυτή δεν μας εκφράζει. Τα δημοσιεύματά μας είναι πάντα επώνυμα. Εσείς που θεωρείται εαυτόν μεγάλο, αποδείξετε το ανάστημά σας κι αποκαλύψτε το όνομά σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστούμε το blog για την διόρθωση του λάθους και την αποκατάσταση. Παραμένουμε συνεπείς στις θέσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φοβηθήκατε γι αυτή την πατάτα , γιατί ποτέ δε είχατε θάρρος αλλά μόνο θράσος μετην συμπεριφορά σας στις δυσκολίες της ζωής και των ανθρώπων..Αποδεικνύεται σήμερα ,ότι όσα λεφτά και να διαθέσει κάποιος , για να γίνει δήμαρχος (και διαθέτετε ποοολλλλαααά) αν δε υπάρχει ψυχή , αλήθεια , ήθος , ποιότητα , στους εμπλεκόμενους σε έναν συνδιασμό κολλάς στην λάσπη που έρριξες.Γιατί δεν μας εξηγείτε πώς ο Γκόντζος και γιατί σας αγάπησε τόοσο πολύ το καιρό των εκλογών , ενώ όλο το διάστημα της δημοτικής σας θητείας σας κατέστρεφε και σας έδινε σωρό τα κοσμητικά επίθετα.;;;;;;;;Τι είδε ,τι αισθάνθηκε άραγε...;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τωωωωωρααααμαλιστα...
    Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι
    Μιας ομως και το εθεσε η εφημεριδα το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, η θα το δημοσιευσει ο ..εκει που εφτυνα τωρα γλειφω ?
    3 ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ ,και θυμιζω ,καταλογισμενο ,κατσαλιρο κλπ κλπ στις εκλογες και τους βοηθησε να βγουν ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ οι χειριστοι .Αρα ο περι ου ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.Ευτυχως που δεν υποστηριζει τον Δημητρη γιατι εγω πολλα θα υποψιαζομουνα..και πολλοι αλλοι το ιδιο .ΑΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Με ενα αρθρο δυο τρυγονια πεσανε ....ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ.
    Τωρα για το μνημονιακο ...εεεεεε εκει το εχουν παρει παραμασχαλα οι ντελαληδες και κανεις λαθος μαγκα να το τοποθετεις αλλου .γιατι πεισμωνουν αριστεροδεξιοστροφα πλεον Οι μεν γιατι πας να τους φας το ψωμοτυρι τους και οι δε γιατι δεν κανουν κοντρα με τους δικους τους.Μονο το τρισαυγουλο θα σου πει μπραβο.....αν εκει στοχευεις και ντρεπεσαι να το πεις εεεεεεελα μωρε ολοι γνωριζομαστε εδω .εξ αλλου εχεις και παρελθον.Μελλον δεν εχει οποιος υποστηριζεις.
    ΚΑΗΚΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΣ .
    Αυτη η ιστορια γιατι μου θυμιζει παρατημενη γκομενα που βρισκει ολα τα κακα του πρωην της, μολις την σουταρει .....δεν ξερω....... να κανω γκο..χ η να παρω βαθεια ανασα να μου φυγει?
    παντωσ το βιογραφικο Η ΑΝΑΣΣΑ ΜΑς ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.Ας το βγαλει μονη της, πριν την σωσει ο γκοντζος η ο συμβουλος....γιατι την ξεμαλλιαζουνε τριχα τριχα και ..ειδηση δεν παιρνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΗ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΤΗΣ ΑΝΝΑΣ;
    ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ;
    ΤΗΝ Ε.Α. ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ;
    ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ;
    Ο ΔΑΡΔΑΛΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    Η ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΟΡΙΛΑ
    ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΗ ΦΥΛΑΚΗ;ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ;ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
    ΤΡΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΕ,
    ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ..
    ΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΗΘΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΓΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου