Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΣΠΑΤΑ, ΆΡΤΕΜΙΣ: ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ στην ΔΕΗ 29.390

...πρόκειται για νυν Δημοτικό Σύμβουλο που βγήκε με την παράταξη της «Νέας Πόλης» το 2010 και παραμένει υποψήφιος με την ίδια παράταξη. Είναι από τα κορυφαία στελέχη της
"συμμορίας" του Λουδοβίκου και είναι πασίγνωστος στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος και όχι μόνο.
Αυτό το έγγραφο είναι έγκυρο αλλά για λόγους "προσωπικών δεδομένων" σβήσαμε τα προσωπικά στοιχεία. Είναι όμως στην διάθεση οποιουδήποτε το αμφισβητήσει.

Από ότι μπορείτε να δείτε και μόνοι σας 7.700 Ευρώ τα χρωστάει στο Δήμο στον οποίο είναι στέλεχος και τα υπόλοιπα 21.700 Ευρώ τα χρωστάει στην ΔΕΗ. Και αυτός είναι ελεύθερος και γυρνάει ελεύθερος  έχει ρεύμα, ενώ αν, οποιοσδήποτε από εμάς χρωστούσε έστω και 70 Ευρώ, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει ακόμη και στον πλειστηριασμό.

Ο λόγος που το δημοσιεύουμε αυτή την δεδομένη στιγμή είναι το γεγονός ότι η παράταξη της «Νέας Πόλης» στηρίζεται σημαντικά την "ρευστότητά" της για την προσέλκυση ψηφοφόρων, αφού πρώτα εξασφάλισε του υποψηφίους της με τα ίδια μέσα.
Αφού λοιπόν σέβονται τόσο πολύ τα οικονομικά θα θέλαμε να τους δείξουμε μια ακόμη οπτική των "οικονομικών" που ίσως να μην την γνωρίζουν.
Αν την γνώριζαν είμαστε σίγουροι ότι θα φρόντιζαν να "καλύψουν" τον υποψήφιό τους από ένα τόσο σοβαρό βάρος και μικρο-ποσό για αυτούς.

7 σχόλια:

  1. ΜΙΧΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ6 Μαΐου 2014 στις 10:30 μ.μ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΣΩ ΔΙΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΑ ΣΥΓΚΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΡΙΩΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό πάμε κατά διαόλου, γιατί ο καθένας ενδιαφέρεται για την πάρτη του. Τότε να αρχίσουμε ο καθένας να λέει το πρόβλημά του και όλοι οι άλλοι σκοτιστήκαμε. Ντροπή σου που αδιαφορείς για το ποιός θα σε κυβερνήσει στην πόλη σου!

      Διαγραφή
  2. Οποιος βαζει υποψηφιος ,δεν εχει προσωπικα δεδομενα ,οταν μαλιστα χρωσταει στον δημο δηλαδη σε ολους μας.....Δηλαδη εμεις τα ΚΟΡΟΙΔΑ θα πληρωμουμε τα χρεη του και ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ?Αν αληθευει να τσακιστει να φυγει, η να τον αποσυρουν αλλιως να τα πληρωσει ο Δημαρχος ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΕΠΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
    Στην Ραφηνα Ξηλωθηκε δημοτικος συμβουλος για χρεη προς τον δημο, παρ ολο που ειχε καταφυγει σε δικαστηριο ,γιατι ηταν προστιμα και εδω , τον βγαλανε να τον ψηφισουμε?ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΕΡΤΑ ....κανεις δεν τον ξερει....
    Να τον ψηφισετε ολο τον συνδιασμο, να αποκατασταθει ο ανθρωπος και να πληρωσουμε ΕΜΕΙΣ .ΠΑΛΙ .....ΩΣ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ .....που πληρωνουν και ψηφιζουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΡΤΙΕΡΑΣ!!!?????ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιον Γκινοσατη,και Ντελακη,χτυπουν τα τυμπανα πολεμου;Ο Γκινοσατης ειναι Αντιδημαρχος στην εγκληματικη Συμμορια,
    αλλα και ΓΓ. του ΣΥΡΙΖΑ στον ΔΗΜΟ,ο ΣΥΡΙΖΑ
    το ξερει οτι αυτο το πραμα ειναι ΓΓ.;Η Ντελακη και αυτη του ΣΥΡΙΖΑ,αλλα και ΝΟΜΙΚΟΣ Συμβουλος του ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ,πως ανεχθηκαν να ειναι στον ιδιο χωρο με ενα κλασσικο ΛΑΜΟΓΙΟ;Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ πιασει πατο στον ΔΗΜΟ,μην ρωτατε τους ψηφοφορους.Ουτε στις Ευρωκλογες θα ψηφισουμε ΣΥΡΙΖΑ.Στην Συμμορια του ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ απο τον ΣΥΡΙΖΑ ειναι και ο ΣΑΡΩΦ ααλλο νουμερο,ο ΡΗΓΑΣ,η ΖΗΣΗ,ο Φακης.Εγκληματικη οργανωση με ολη την οργανωση.Οποιος του ΣΥΡΙΖΑ ειναι με τον ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ειναι αποδεκτος,οποιος διαφωνει επισημα,η ανεπισημα διαγραφεται απο τον ΣΥΡΙΖΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ.Η καλπη θα σας τιμωρησει οπως σας αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πουλάκης είναι και πρέπει να το τακτοποιήσει γιατί βάση του Καλλικράτη δεν πρέπει να έχει ωφειλές ως Δημοτικός Σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου