Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

συγκλονιστικό του 15χρονου που πηδά από ρόδα αεροπλάνου!

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον νεαρό Ο νεαρός Yahya Abdi κατόρθωσε να προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον στις 20 Απριλίου όταν ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Χαβάη στους τροχούς ενός Boeing 767To βίντεο που δείχνει τον 15χρονο Σομαλό Yahya Abdi να κατεβαίνει από τον τροχό του αεροσκάφους, στον οποίο είχε γαντζωθεί, προκειμένου να ταξιδέψει από την Καλιφόρνια στη Χαβάη, είναι απίστευτο, όπως απίστευτη είναι και η ιστορία του μικρού αγοριού.

Ο 15χρονος που ζούσε στην Καλιφόρνια, αλλά κατάγεται από τη Σομαλία, κατάφερε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Σαν Χοσέ μέχρι το Μάουι στη Χαβάη, «κουλουριασμένος» στον τροχό ενός Boeing 767 επί πεντέμιση ώρες. Είναι απορίας άξιο, πώς ο μικρός κατάφερε να επιβιώσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, πετώντας σε ύψος 35.000 ποδιών, με ελάχιστο οξυγόνο και με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.



Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από αίτημα των μέσων ενημέρωσης από το υπουργείο μεταφορών της Χαβάης, ο μικρός φαίνεται να κατεβαίνει εξαντλημένος από τον τροχό και να κατευθύνεται στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, αφού πρώτα παρέμεινε στο έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα.

Μετά τον παραλαμβάνουν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου και σύμφωνα με δηλώσεις των αστυνομικών αρχών της Καλιφόρνια, ο μικρός ταξίδεψε πίσω στο Σαν Χοσέ όπου δέχθηκε τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας στην Καλιφόρνια, Άλμπερτ Μοράλες, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον τολμηρό «Ροβινσώνα των αιθέρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου