Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Πόρτα» από ΤΑΙΠΕΔ στους Κινέζους για Ελ. Βενιζέλος

«Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε». Ούτε λίγο, ούτε πολύ με αυτόν τον τρόπο απάντησε το ΤΑΙΠΕΔ στους Κινέζους του γκρουπ Friedmann Pasific Asset Management Limited & Shenzhen Airport που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ).Η κίνηση της Friedmann Capital να γνωστοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα συνέντευξη Τύπου, στην οποία σκοπεύει να ανακοινώσει το...περισσότερα

Το παρασκήνιο της κόντρας για τα stress tests
Η στήριξη από ΕΚΤ και η διάθεση αποχώρησης από το ελληνικό πρόγραμμα του ΔΝΤ. Η αγορά θα κρίνει την αξιοπιστία της άσκησης λένε οι τραπεζίτες. Στα 5,8 με 6,2 δισ. ο λογαριασμός. Η κατανομή ανά τράπεζα και η προθεσμία κάλυψης.

Εγκλωβισμένη στο toolkit του ΟΟΣΑ η κυβέρνηση
Παραμένουν τα «αγκάθια» στις μεταρρυθμίσεις, παρά τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης. «Δύσκολη» η συμφωνία ως το Eurogroup. Σκληρή γραμμή κρατούν οι δανειστές. Εξετάζεται και εναλλακτικό σχέδιο για αποφυγή «ατυχήματος» στις λήξεις των ομολόγων του Μαΐου.

ΧΑ: Από θέση... κορυφής τα επόμενα βήματα
Εντυπωσιακό εχθές το Χ.Α. αναρριχήθηκε σε νέα υψηλά 33 μηνών με αιχμή ΟΠΑΠ, ΟΤΕ αλλά και Πειραιώς. Ζητούμενη η επιβεβαίωση των νέων βραχυπρόθεσμων στηρίξεων για Γ.Δ. και FT25. Παραμένουν ανοιχτά τα μέτωπα στις τράπεζες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου