Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Χρήση με δυναμίτες για την διάνοιξη δρόμου προσπέλασης για το ΧΥΤΑ Γραμματικού- Μαραθώνα

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ,
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ταχ. &/νση: Πολυτεχνείου 4,
Αθήνα 104 33
Ηλ. &/νση: dperbna@patt.gov.gr
Τηλ.: 213-2101 106
(Εισηγητές),210-6984 302
(Πρωτόκολλο) Αρ. Τηλεομ: 210-6914 602
Πληροφορίες: κα. Α. Γκούφα
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014
Κοινοποίηση: Όπως αποδέκτες ηλεκτρονικού μηνύματος: Ο Αξιότιμος κύριος Ρέλιας από την Γενική Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Αττικής είχε επισκεφτεί το
Γραμματικό στις 07/02/2014 μετά από καταγγελία του Δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Χρυσίνα.
Έχει υποβληθεί σχετική καταγγελία από το τον κύριο Χρυσίνα, ότι ο ανάδοχος του έργου για την διάνοιξη δρόμου προς το εργοτάξιο του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό έχει κάνει υπέρβαση – κανονικά είχε πάρει άδεια- αλλά έχει υπερβεί τη χρήση με δυναμίτες για την διάνοιξη του δρόμου.
Το ανησυχητικό είναι ότι αυτό γίνεται πολύ κοντά σε σπίτια του Γραμματικού με ότι αυτό συνεπάγεται. (Μια Γιαγιά είπε- το σπίτι μου είναι παλιό- Φοβάμαι !!!! )
Μάλιστα κατά την αυτοψία του κύριου Ρέλια από την Περιφέρεια Αττικής φωτογραφήθηκε και κάποιο Ρέμα το οποίο είχε μπαζωθεί με μπάζα από τις μέχρι σήμερα εργασίες. Πολύ λίγοι κάτοικοι μέχρι τώρα – (Γιατί άραγε ???) - κατέθεσαν στην Αστυνομία ΑΤ Μαραθώνα και ζητούν την Εισαγγελική παρέμβαση.

Επειδή όλα αυτά είναι μετά από τηλεφωνικές συνομιλίες από κατοίκους και επειδή δεν έχω κάποιο επίσημο έγγραφο στα χέρια μου.

Παρακαλώ θερμά όπως μου επιβεβαιώσει η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής το βάσιμο των καταγγελιών, αλλά και αν πρέπει να παρέμβουν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.
Επίσης, καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να στηρίξουν την καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του ώστε να καταθέσουν στην Αστυνομία.

Σας Ευχαριστώ θερμά
Κυριάκος Γκίκας


Σας παραθέτουμε και την:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου