Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δήμος Ραφήνας, Πικερμίου - Οριστική, μόνιμη λύση για τα σχολεία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Θεμελίωση από το Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου του νέου σχολικού συγκροτήματος της οδού Ιερέως Κοντοράβδη στο Πικέρμι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
Μέσα στον Απρίλιο μεταστεγάζονται ΟΛΑ τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου ( 1ο Νηπιαγωγείο, 2ο Νηπιαγωγείο, 1ο Δημοτικό και 2ο Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο), στο νέο σύγχρονο σχολικό συγκρότημα της οδού Ιερέως Κοντοράβδη.

Με την κίνηση αυτή του δημάρχου Ραφήνας Γιώργου Χριστόπουλου, δόθηκε οριστική και μόνιμη λύση στην χρονίζουσα και απαράδεκτη κατάσταση την οποία βίωναν τα παιδιά, οι οικογένειες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της απραξίας της διοίκησης των τελευταίων ετών.

"Δεν κλείνει και δεν συγχωνεύεται κανένα σχολείο. Μεταφέρονται όλα τα ήδη εν λειτουργία σχολεία, αφήνοντας πίσω την εμπειρία των ακατάλληλων και αφιλόξενων χώρων του παρελθόντος, στο νέο σχολικό συγκρότημα και δημιουργούμε νέα και σύγχρονα σχολεία σε χώρους του Ντραφίου και της Διώνης", δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου για το θέμα.

Για την απόφαση, αλλά και για όλες τις ενέργειες, που προηγήθηκαν, κυρίως για την ταχεία ολοκλήρωση αυτού του τόσο αναγκαίου έργου για την περιοχή και την αναβάθμιση της σχολικής ζωής των μαθητών, ενημέρωσε τους διευθυντές και τους εκπρόσωπους των συλλόγων γονέων, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, συνοδευόμενος από τον νέο α/δήμαρχο παιδείας Παναγιώτη Σπανόπουλο.

Στην συνάντηση – ενημέρωση των φορέων της περιοχής δόθηκαν οι απαντήσεις και ο σχεδιασμός και για τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των μαθητών και συνοδών στην ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στο νέο σχολικό συγκρότημα.






1 σχόλιο:

  1. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be
    on the internet the simplest thing to be aware of.

    I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they
    just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without
    having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more.

    Thanks

    Also visit my blog: why am i not getting pregnant

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου