Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Τι μπορείς να κάνεις για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Θέλεις να φτιάξεις μια τέλεια φρουτοσαλάτα. Αγοράζεις μπανάνες, αλλά μια-δυο μέρες μετά σου έχουν μαυρίσει (και έχουν μαλακώσει απίστευτα) με αποτέλεσμα να αναγκάζεσαι
να τις πετάξεις. Μην πτοείσαι! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τις αποθηκεύσεις, αντί για το ψυγείο ή σε κάποιο ντουλάπι, μέσα σε μια μεγάλη σκούρα σακούλα. Με τον τρόπο αυτό δε θα μαυρίσουν και θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μέχρι και δύο εβδομάδες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου