Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

BMW X4

Όσο περνούν οι εβδομάδες, τόσο αφαιρείται το καμουφλάζ από τα αυτοκίνητα δοκιμών του νέου SAC (Sport Activity Coupe) της BMW.Αν και η Χ4 είναι έτοιμη, οι Βαυαροί δεν θα την
παρουσιάσουν τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ. Η πιθανότερη τοποθεσία για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου της BMW είναι η έκθεση της Νέας Υόρκης, από τις 18 έως τις 27 Απριλίου. Κάτι τέτοιο είχε αφήσει να εννοηθεί πρόσφατα εκπρόσωπος της εταιρείας, μιλώντας στην ιστοσελίδα inautonews.

Πολύ πιθανό είναι – παράλληλα με τη μεγαλούπολη των ΗΠΑ – η νέα Χ4 να εμφανιστεί τον ίδιο μήνα και στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου (21-29 Απριλίου). Μην ξεχνάμε ότι αυτή την περίοδο, οι αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας είναι οι σημαντικότερες για τους κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων. Η X4 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σπάρτανμπουργκ, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, και θα κυκλοφορήσει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Οι διαστάσεις της δεν θα απέχουν σημαντικά από το πρωτότυπο μοντέλο που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο στη Σαγκάη (μήκος 4,65 m, πλάτος 1,91 m και ύψος 1,62 m). Οι κινητήρες θα είναι τεσσάρων και έξι κυλίνδρων, και θα προέρχονται από τη γκάμα της Χ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου