Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτόνησε μπροστά στους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Σε πρωτοφανές φιάσκο εξελίχθηκε η προσπάθεια των ανδρών της ΕΛΑΣ να προσεγγίσουν τον 56χρονο που ήταν κλειδωμένος στο διαμέρισμά του - Σε βάρος του αυτόχειρα
εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση
Μια απίστευτη ανθρώπινη τραγωδία συνέβη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν 56χρονο ο οποίος κατηγορούνταν για απάτη και πλαστογραφία.
Ο άνδρας κλείστηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών. Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν ώρες και είχαν τη χειρότερη δυνατή κατάληξη αφού ο 56χρονος, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να αποφύγει την σύλληψη επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του...

Η αυτοκτονία έγινε μέσα στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην οδό Γεωργίου Χαραλάμπους 5, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο άτυχος άνδρας αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα ενώ η αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Σε βάρος του 56χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση απόφαση για απάτες και πλαστογραφία, γι' αυτό και η αστυνομία θα προέβαινε στη σύλληψή του.

Ωστόσο μόλις εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, κλειδώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, κάτι που έκανε πράξη για να αποφύγει την σύλληψη.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο αυτόχειρας προσποιούνταν τον έμπορο αυτοκινήτων και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου