Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τριπλή ληστεία με καλάσνικοφ μέρα μεσημέρι

Σε ελάχιστο χρόνο οι δύο θρασύτατοι δράστες λήστεψαν δύο πρατήρια καυσίμων και οδηγό βυτιοφόρουΤο τριπλό χτύπημα έγινε χθες το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας. Οι δυο
ληστές, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, αρχικά στις 9:40΄ το πρωί με την απειλή καλάσνικοφ και πιστολιού κατέβασαν από βυτιοφόρο ιδιοκτήτη πρατηρίου, την ώρα που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει.

Οι δυο ληστές χτύπησαν τον 38χρονο πρατηριούχο στο κεφάλι με το όπλο και του πήραν την τσάντα που είχε μαζί του. Στη συνέχεια πήγαν στο πρατήριο, όπου απειλώντας την 27χρονη υπάλληλο πήραν 200 περίπου ευρώ από το ταμείο και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Οι ληστές όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στον ίδιο δρόμο, λίγο πιο κάτω, σταμάτησαν και σε άλλο πρατήριο. Στο κατάστημα εκείνη τη στιγμή ήταν η κόρη του ιδιοκτήτη, την οποία απείλησαν με τα όπλα και πήραν από το ταμείο 1500 ευρώ περίπου.

Στην αστυνομική Δ/νση Εύβοιας σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες εύρυνες και αναζητήσεις οι δυο θρασύτατοι ληστές δεν εντοπίστηκαν.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου