Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Το μεσημέρι η δίκη του Μιχάλη Λιάπη. Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει Εθνάρχης!

- Δεν πήγε προς το παρόν στην αίθουσα του Δικαστηρίου- Για «ψυχικής εκτόνωσης» ή για μπίζνες το ταξίδι στη Μαλαισία;- Ο βίος και πολιτεία του Michel Liapis που αντιμετωπίζει
σήμερα την απόλυτη κοινωνική κατακραυγή
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης για την υπόθεση του ανασφάλιστου Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες.

Επιστρέφοντας την περασμένη Πέμπτη από το ταξίδι του στη Μαλαισία, ο πρώην υπουργός, κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, άφησε να εννοηθεί ότι «θα τα πούμε τη Δευτέρα».

«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε ο Μ.Λιάπης.

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη εάν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, πλην όμως ήδη έχει γίνει στόχος και αντικείμενο χλευασμού, τόσο από πρώην συναδέλφους του βουλευτές, όσο και από απλούς πολίτες στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου