Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Βρέθηκε πυροβολημένος στο γκρεμό

Τον πέρασε για θήραμα και τον πυροβόλησε - Είναι ο τρίτος νεκρός στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες από λάθος στο κυνήγι. Το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα σε δασική έκταση πάνω από το χωριό Κομποτάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άτυχος κυνηγός, ηλικίας 30 ετών, είχε πάει
μόνος του για κυνήγι.

Την ώρα που περπατούσε σε ένα μονοπάτι, δέχθηκε τα πυρά άλλου κυνηγού, που κυνηγούσε με την παρέα του σε κοντινή απόσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες είδε κάτι να κινείται και το πέρασε για θήραμα. Σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Το θύμα, που όταν δέχθηκε τα σκάγια περπατούσε σε ένα μονοπάτι, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.
Ο άτυχος 30χρονος είναι από Αθήνα και είχε εξοχικό στις Μεξιάτες, όπου είχε έρθει με την οικογένειά του για τις ημέρες των εορτών.

Ο κυνηγός που φέρεται να πυροβόλησε, είναι συντετριμμένος και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 40 ετών και είναι από το διπλανό χωριό, τις Κομποτάδες.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Υπάτης, του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει και την προανάκριση, ενώ κλίθηκε η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για την ανάσυρση της σορού του άτυχου 35χρονου, που χάθηκε τόσο άδικα παραμονές πρωτοχρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος άνθρωπος που χάνεται στη Φθιώτιδα τους τελευταίους μήνες στο κυνήγι.
Στις 12 Οκτωβρίου σκοτώθηκε κατά λάθος από μέλος της παρέας του, ο πρώην αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτσάνος (διαβάστε εδώ), ενώ λίγες ημέρες πριν, άλλος κυνηγός είχε περάσει για αγριογούρουνο και πυροβόλησε έναν 51χρονο περιπατητή στην Κυρτώνη Αταλάντης (διαβάστε εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου