Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρή 17χρονη σε διαμέρισμα ναρκομανών

Τα αίτια του θανάτου της 17χρονης και αν αυτός ευθύνεται σε χρήση ναρκωτικών, αναμένεται να διαπιστωθούν από την τοξικολογική εξέταση που διενεργείται, μετά τη
νεκροτομή.Με τον θάνατο μιας 17χρονης, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, ασχολείται η Ασφάλεια Αττικής ενώ δύο άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.Η 17χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, από το διαμέρισμα 33χρονου στην Ηλιούπολη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ΕΚΑΒ είχε ειδοποιήσει ο 33χρονος, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο γιατί, όπως είπε, η κοπέλα είχε χάσει τις αισθήσεις της. 'Οταν πήγαν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο βρήκαν μέσα δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες και συνέλαβαν τον 33χρονο και έναν 37χρονο που ήταν μαζί του, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Τα αίτια του θανάτου της 17χρονης και αν αυτός ευθύνεται σε χρήση ναρκωτικών, αναμένεται να διαπιστωθούν από την τοξικολογική εξέταση που διενεργείται, μετά τη νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου