Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

2013 - Τα "μαργαριτάρια" των πολιτικών

Ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, η μονομαχία στο Ελ Πάσο και η πεθερά του Στουρνάρα είναι μερικές από τις ατάκες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας...
Οι πολιτικοί της χώρας και αυτή τη χρονιά είχαν πολλά... κέφια! Οι προκλητικές δηλώσεις πήγαιναν και έρχονταν. Η μία ατάκα «καλύτερη» από την άλλη. Δεν τα βγάζει η πεθερά μου έλεγε ο Στουρνάρας, για μονομαχίες στο Ελ Πάσο έκαναν λόγο Τσίπρας και Βενιζέλος ενώ και ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για το wifi των συνταξιούχων...
Ας δούμε όμως τι ειπώθηκε και από ποια πρόσωπα:
Ηλίας Παναγιώταρος
«Θα ήθελα να πω μια ρήση ενός μεγάλου ανδρός του... Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη...».
O βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής επικαλείται τον Γέρο του Μοριά. Ναι, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Άπαντες τα έχασαν!
Άδωνις Γεωργιάδης
«Δεν θα αφήσω την τρόικα να μου πάρει τη δόξα για τις απολύσεις». Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση και στέλνει τον Έλληνα πολίτη στα... κάγκελα!
Γιάννης Στουρνάρας
«Η πεθερά μου παίρνει σύνταξη 500 ευρώ», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ξεδιπλώνοντας το δράμα του. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά Έλληνες πολίτες βρίσκονταν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών με καλάθια γεμάτο τρόφιμα για να συμπαρασταθούν στον υπουργό μας.
Μιχάλης Ταμήλος
«Δεν ξέρουν οι πολίτες ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα;» Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει «υπευθυνότητα», και δεν είναι σωστά ενημερωμένος κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης. Μία δήλωση που εξόργισε εκατομμύρια Έλληνες
Αλέξης Τσίπρας – Ευάγγελος Βενιζέλος
«Πρέπει να διεξαχθεί στη Βουλή μια μονομαχία πολιτικού και προσωπικού ήθους ανάμεσα στους δυο μας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προς τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.
Για να συνεχίσει ο Τσίπρας: «Στην πρόσκληση για μονομαχία εγώ ένα θα απαντήσω. Πήγα στο Τέξας για να μάθω πως μονομαχούν στο Ελ Πάσο. Στη μονομαχία αυτή λοιπόν θα είμαι παρών». Τον λόγο πήρε και πάλι ο Βενιζέλος λέγοντας: «Σας συγχαίρω γιατί έχετε προσφύγει στην αμερικανική βοήθεια προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν οι Αμερικάνοι. Αυτό που βάλατε ως στόχο στο Τέξας, είναι τρύπιο δολάριο».
Αντώνης Σαμαράς
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, ότι σε ένα χρόνο θα υπάρχει δωρεάν WiFi internet για όλους. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός στην τηλεοπτική του συνέντευξη έχει εξετάσει το ζήτημα και θα το πραγματοποιήσει.
Όπως ήταν φυσικό μετά από αυτή τη δήλωση οι εικόνες με τα γεροντάκια και τα λάπτοπ σε ξεχασμένα χωριουδάκια κατέκλυσαν τα social media.
Ιορδάνης Τζαμτζής
«Παίρνω μόλις 5.450, κάποιοι βουλευτές ξεραίνουν και το σκ@τό τους» είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο βουλευτής της Ν.Δ και η εθνική κατακραυγή ξεχείλισε. Facebook και twitter πήραν... φωτιά από τα σχόλια αγανάκτησης των Ελλήνων πολιτών!
Πέτρος Τατσόπουλος
«Με γελοιοποίησαν όταν είπα ότι έχω πηδ@ξει την μισή Αθήνα. Εννοούσα ότι είμαι ενεργός.» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και οι χρήστες του διαδικτύου έβαλαν φωτιά στα πληκτρολόγια.
Μιχάλης Λιάπης
«Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Πήγα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας... Ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν μ' αφήσατε.. Δεν μπόρεσα».
Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λιάπη, μόλις πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.
Πάντως και φέτος οι πολιτικοί μας δεν μας άφησαν παραπονούμενους με τα προκλητικά τους "μαργαριτάρια"!

Read more: www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου