Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Κατάπιε ναρκωτικά για να τα πάει στο κελί του

Απέβαλε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων και άλλη μία με σκόνη άγνωστης σύνθεσης βάρους 0,8 του γραμμαρίου.Τα δέκα χρόνια φυλακής που
είχε στην πλάτη του μετά την καταδίκη του για κατοχή ναρκωτικών, δεν ήταν... αρκετά για έναν 32χρονο Έλληνα κρατούμενο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Λάρισας και φρόντισε να εξασφαλίσει ότι θα τα... αυξήσει εισάγοντας απαγορευμένες ουσίες στο κελί του!

Ο κατάδικος εκμεταλλεύτηκε την άδεια διάρκειας εννέα ημερών που του είχε δοθεί, για να... ανεφοδιαστεί με ναρκωτικά. Για να μην τον εντοπίσουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, επέλεξε να καταπιεί τις συσκευασίες. Όμως, λίγες ώρες αργότερα ένιωσε έντονη δυσφορία και φοβήθηκε ότι είχε πάθει ζημιά! Έτσι, ζήτησε την βοήθεια των σωφρονιστικών που τον μετέφεραν αρχικά στο θεραπευτήριο και από εκεί σε ειδικό χώρο κράτησης.

Μετά από αρκετές ώρες... πόνων απέβαλε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων και άλλη μία με σκόνη άγνωστης σύνθεσης βάρους 0,8 του γραμμαρίου που κατασχέθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών. Σε βάρος του κρατούμενου που παραμένει έγκλειστος, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου