Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Εθνική: 2.510 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην εθελούσια

Στα 150 εκατ. ευρώ το όφελος.Το πρόγραμμα Εθελούσιας Αποχώρησης Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας ολοκληρώθηκε επιτυχώς στο χρόνο που είχε προσδιορισθεί, με τη συμμετοχή 2510 Εργαζομένων. Ως αποτέλεσμα επέρχεται μείωση του μισθολογικού κόστους
κατά περίπου 150 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση.Aυτό ανακοίνωσε επισήμως η Εθνική Τράπεζα σημειώνοντας ότι " τόσο λόγω της ισόρροπης κατανομής εργαζομένων σε όλες τις μονάδες της Τράπεζας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα όσο και των μέτρων που έχουν ληφθεί, η εξυπηρέτησή του κοινού θα συνεχισθεί απρόσκοπτα".


Ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς απηύθυναν προς Εργαζόμενους στην Εθνική και τον Όμιλο της Εθνικής το ακόλουθο μήνυμα:

Το 2014 ανατέλλει με καλύτερους οιωνούς, σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια. Έπειτα από μία παρατεταμένη περίοδο ύφεσης και έντονης αβεβαιότητας, η επάνοδος της ελληνικής οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είναι ορατή.

Η νέα αφετηρία που χαράζει βρίσκει την Εθνική Τράπεζα δυνατή έχοντας πετύχει μια σειρά από στόχους τους οποίους είχε θέσει. Καθοριστική ήταν η συμβολή των εργαζομένων στην επίτευξη αυτών των στόχων και ιδιαίτερα στην κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας και την επίτευξη υψηλών επιπέδων ρευστότητας.

Γι’ αυτό, τώρα που γίνεται η αλλαγή σκυτάλης προς μία σίγουρα πιο αισιόδοξη χρονιά, είναι η ώρα έκφρασης ευχαριστιών προς το σύνολο των Εργαζομένων στην Τράπεζα και τον Όμιλο, με τη συμβολή των οποίων και η ποιοτική υπεροχή των παρεχομένων υπηρεσιών σημαντικά βελτιώθηκε, και το εταιρικό μας ήθος αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο ενώ αναγνωρίστηκε από την κοινωνία η θετική συμβολή μας στην πρόοδο του τόπου .

Η Διοίκηση της Τράπεζας, εκφράζοντας και τα αισθήματα του συνόλου των εργαζομένων που συνεχίζουν το δύσκολο έργο που επωμίσθηκε η Εθνική για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας, ευχαριστεί και τους 2510 συναδέλφους μας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για την πολυετή, γόνιμη αφοσίωση τους στη Τράπεζα και το ρόλο της. Η έκφραση ευχαριστιών κάθε άλλο τυπική είναι. Η μέχρι σήμερα συνάδελφοί μας, πέραν της υπερηφάνειας που πρέπει να νιώθουν ως συνεργάτες της Εθνικής, να είναι βέβαιοι ότι θα τους σκεπτόμαστε πάντα όχι ως κομμάτι της ιστορίας αλλά ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Εθνικής.

Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει την αδιατάρακτη πορεία της προς το μέλλον με όλους τους συναδέλφους. Ξεκινάμε από νέα αφετηρία με δεδομένο ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν κατά κύριο λόγο επιλυθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα απαιτηθεί και πάλι προσπάθεια, συνέπεια, ομαδικότητα για νέες επιτυχίες.

Χρόνια πολλά, ευτυχισμένα με ό,τι το καλύτερο για εσάς και τις οικογένειες σας.

Πηγή: Εθνική: 2.510 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην εθελούσια - Στα 150 εκατ. ευρώ το όφελος | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/34537/ethniki-2510-ergazomenoi-symmeteihan-stin-etheloysia-sta-150-ekat-eyro-ofelos#ixzz2p4w6pNLC


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου