Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Chanel: Ένα φαντασμαγορικό show στους αιθέρες

Για μία ακόμη φορά το show του οίκου Chanel και ο εμπνευστής και κύριος σχεδιαστής Karl Lagerfeld έστειλαν τους παρευρισκομένους του show στον ουρανό. Κυριολεκτικά και
μεταφορικά!Για μία ακόμη φορά το show του οίκου Chanel και ο εμπνευστής και κύριος σχεδιαστής Karl Lagerfeld έστειλαν τους παρευρισκομένους του show στον ουρανό. Κυριολεκτικά και μεταφορικά!




Ο χώρος στο Grand Palais του Παρισιού μεταμορφώθηκε την προτελευταία ημέρα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, σε πλήρες terminal αεροδρομίου με πύλη επιβίβασης Νο 5 (από την ομώνυμη κολόνια του οίκου Chanel). Στο χώρο υπήρχαν οθόνες αναχώρησης με προορισμούς τη Σαγκάη, τη Νέα Υόρκη, τη Μόσχα και τη Ρώμη, αίθουσα αναμονής και άντρες αεροσυνοδοί. Και όλα αυτά για να πλαισιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σχέδιο πτήσης του για τον οίκο Chanel και τις πιο σικάτες και στιλάτες αερογραμμές Chanel Airlines.

Όσον αφορά την ReadyToWear Collection που παρουσιάστηκε, όλα τα ρούχα είχαν σαφώς τη φινέτσα chanel. Καλοραμμένα, με γραμμές που δεν ξέφευγαν ούτε πόντο. Όλες οι εμφανίσεις και τα ρούχα σχεδιασμένα  για ευκολία κινήσεων, με πολλά φερμουάρ και διάφορα layers από διαφορετικά υφάσματα, χρώματα και μοτίβα. Τα πουκάμισα ελαφριά σαν πούπουλο και τα τουίντ ήταν το σήμα κατατεθέν του οίκου και όπως πάντα μαλακά και ομοιόμορφα!
Πάρτε μία γεύση από το πιο σικάτο και εμπνευσμένο show. Δια χειρός Chanel!








www.post4life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου