Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Λιβύη: Κούρεψαν με την ψιλή τον υιό Καντάφι

Εκδόθηκε σήμερα στη χώρα του.Του φόρεσαν τη στολή του φυλακισμένου, του ξύρισαν το κεφάλι με την ψιλή και στη συνέχεια τον φωτογράφισανΣτη Λιβύη εκδόθηκε σήμερα ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, Σααντί, και, όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχές της χώρας μόνο... ευγενικά δεν του φέρθηκαν.

Ο Σααντί, που συνελήφθη στο Νίγηρα, έφτασε σήμερα στην Τρίπολη και μεταφέρθηκε σε φυλακή. Εκεί, αφού του φόρεσαν τη στολή του φυλακισμένου, του ξύρισαν το κεφάλι με την ψιλή και στη συνέχεια τον φωτογράφισαν.

«Η λιβυκή κυβέρνηση παρέλαβε σήμερα τον Σαάντι Καντάφι και μόλις έφθασε στην Τρίπολη» ανακοίνωσε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλί Ζεϊντάν.

Ο 40χρονος Σαάντι, ο οποίος ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (με ανεπιτυχές πέρασσμα ακόμα και από τη Γιουβέντους) και επιχειρηματίας, δεν καταζητείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, όπως ο αδελφός του, Σαΐφ αλ Ισλάμ.

Ωστόσο, η Λιβύη θέλει να τον δικάσει για κατάχρηση ξένης περιουσίας δια της βίας και για ένοπλο εκφοβισμό, όταν ήταν επικεφαλής της Λιβυκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου