Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Γιατί δέχτηκε να κατέβει για Δήμαρχος Μαραθώνα

φωτογραφία από Idea Studio
Με ανεξάρτητο συνδυασμό και χωρίς καμιά κομματική ομπρέλα, παρά μόνο με τις ιδέες του, τις γνώσεις του και το όραμά του για την περιοχή στην οποία επέλεξε να ζει από το 1996, ο
Ηλίας Ψινάκης, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το στενό του περιβάλλον στο newsbeast.gr, έχει αποφασίσει να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Μαραθώνα και να δώσει πνοή σε ένα brand name το οποίο είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη, ενώνοντας όλους τους κατοίκους των τεσσάρων περιοχών (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας).

Το όνομά του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ακούγεται εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο μένουν μόλις λίγες μέρες προκειμένου να ανακοινώσει και ο ίδιος επίσημα την απόφασή του. Όλον αυτόν τον καιρό που οι φήμες φούντωναν ο γνωστός μάνατζερ έκανε σιωπηλά αλλά προσεχτικά την έρευνά του. Μαζί με τους πιο κοντινούς του συνεργάτες, επιστήμονες που εμπιστεύεται, μελέτησε αν μπορεί να αλλάξει τελείως την περιοχή και να «κτίσει» τον «καλλικράτειο» Δήμο Μαραθώνα. Αυτά που θέλει να γίνει, γίνονται, και υπάρχει το έδαφος για να γίνει κάτι καλό.

Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του, ο Ηλίας Ψινάκης δεν μπαίνει σε μια μάχη που υπάρχει πιθανότητα να χάσει. «Κλείδωσε» την απόφασή του για να ριχτεί στη μάχη των δημοτικών εκλογών μόνον όταν έλαβε το «πράσινο φως» ότι το σχέδιο και το πρόγραμμά του μπορούν να υλοποιηθούν.

Την περασμένη Κυριακή, περίπου 500 κάτοικοι και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλως των περιοχών ανεξαρτήτως κομματικής παράταξης, ενωμένοι, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι που κατοικεί ο γνωστός μάνατζερ και του ζήτησαν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ως ένα όνομα που θα μπορέσει να ενώσει τους γύρω Δήμους για το καλό όλης της Ανατολικής Αττικής. Μάλιστα, στην συγκέντρωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Ραφήνας, ο οποίος τον παρακάλεσε να βάλει υποψηφιότητα γιατί μόνο αυτός μπορεί να αναπτύξει την περιοχή που έτσι κερδίζει και ο Δήμος Ραφήνας.

Με όπλα του τις γνωριμίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, την επιρροή του, την επίγνωση των προβλημάτων και την εμπειρία του στο Δήμο αθηναίων, αποφάσισε να φτιάξει τον τόπο που ζει και να το μετατρέψει από ένα τριτοκοσμικό περιβάλλον με πολλά προβλήματα σε έναν διεθνώς γνωστό προορισμό.

Άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις, όλες τις ηλικίες και όλες τις περιοχές τού έχουν ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό να ασχοληθεί με τον πολύπαθο Δήμο τους, πολύ περισσότερο μετά από την κακή διαχείριση που διαπίστωσαν από τους προηγούμενους δημάρχους. Τώρα θέλουν έναν μάνατζερ. Έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει, θα βρεθεί απέναντι στα προβλήματα...

24 σχόλια:

  1. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ !!! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!! ΑΛΛΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ !!! ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ???? ΤΟ ΜΟΝΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΔΗΜΟΤΕΣ !!! ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ???? ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΗΔΕΝΗΣΑΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ??? ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΧΑΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΝΑΠΕ !!! Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α !!!!!! 2014 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΛΑΞΕ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟ !!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΨΗΝΑΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ !! ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΑΠΟ ΜΑΚΡΗ ΠΡΟΣ ΖΟΥΜΠΕΡΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ !!! ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ !! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ.ΨΙΝΑΚΗ <>>!!!! ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΨΙΝΑΚΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΤΟΜΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ .....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ !!!!

    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΚΟΤΟΥΣ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!!

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑΜΑΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ SUPER MARKET K.A ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ??? ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? Η ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ !!!!! 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΒΕΡΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΦΟΒΕΡΟ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΖΟΥΜΠΕΡΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

    Κ Ρ Ι Σ Η !!!!!

    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ??????

    ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ????

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΡΑΓΕ ???? ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ !!!!!!

    Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ Π@@ΣΤΗΣ,ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠ@@ΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΡΑΣΕ Η ΠΟΥΣΤΡ@,ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ψινάκης έχει τόσο μεγάλη περιουσία,που ο μισθός Δημάρχου,είναι για τον πασατέμπο του Σαββατόβραδου.Να κλαίτε καλύτερα τους επαγγελματίες Δημάρχους και Αντιδημάρχους που θα τους κοπεί ο μπουναμάς !!!!!!

      Διαγραφή
  18. Αν θέλαμε μάνατζερ θα πουλάγαμε τον Δήμο απευθείας στον Όμιλο Λάτση και θα είχαμε τους καλύτερους μάνατζερ. Δήμαρχο θέλουμε, με άποψη, με σχέδιο, με συνεργάτες τίμιους και άφθαρτους, με ενεργούς πολίτες που να στηρίζουν και να συμμετέχουν. Οι φωτογραφίες ήσαν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ για το τι θα ακολουθήσει. Άστεγοι, αποτυχόντες και επανακάμψαντες αποτελούν εγγύηση της.. αποτυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος κ.Κόλλια.Είστε ανύπαρκτος για κάτι χρόνια και ξαφνικά εν όψει εκλογών θυμηθήκατε τον Ψινάκη!!!Θέλετε να βάλετε για Δήμαρχος και δεν μας το λέτε;

      Διαγραφή
  19. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΛΟΙΖΟΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??? ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ??? 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 80 ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ??? Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΟ ??? ΠΡΟΣ ΖΟΥΜΠΕΡΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ???<> ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ??? ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΛΟΙΖΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ???? ΠΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ???? ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!! ΝΤΡΟΠΗ !!! 2014 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΣΙΛΑΒΗ !!!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΨΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΙΝΑΚΗ !!!!

    ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΛΟΙΖΟΣ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ22 Μαρτίου 2014 στις 7:57 μ.μ.

    Αναρωτιεμαι τι μυαλο πρεπει να κουβαλαει καποιος για να περιμενει να τον σωσει ο ΨΙΝΑΚΗΣ
    Αβυσσος το μυαλο του ψηφοφορου,και λιγα μας εκαναν οι πολιτικοι μεχρι τωρα....Εσωσε τον Δημο Αθηναιων μαζι με τον Πριονη, που ευτυχως πατωσε πριν αρχισει η προεκλογικη εκστρατεια και μαζεψαμε το ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ..... εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό του ηλιθίου που ψήφιζε 20 χρόνια κάτι ξεπεσμένα ρεμάλια.

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου