Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο κ.ΓΚΟΝΤΖΟΣ και ΑΘΩΟΣ

Σήμερα, 25.5.2014 γύρω στις 13:00 αφέθηκε ελεύθερος ο κ.Γκόντζος της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ», χωρίς απαγγελία καμίας δίωξης σε βάρος του. 
Το σκεπτικό του Εισαγγελέα ήταν ότι αφού η εφημερίδα εκδίδεται από παλιά και περιοδικά και δεν πρόκειται για εφημερίδα που εκδόθηκε μόνο την περίοδο των εκλογών δε αποτελεί προεκλογικό υλικό.
Επίσης δεν πρόκειται για συκοφαντικό περιεχόμενο, αφού αναφέρεται σε επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν τις καταγγελίες του. Δεν εκκρεμεί καμία δίκη εις βάρος του, ούτε του απαγγέλθηκε κάποια κατηγορία. 

Αντίθετα δίωξη ασκήθηκε μόνο κατά του μηνυτή του, κ. Ηλία Κόλτσου, ο οποίος προφανώς ενήργησε παράνομα και του ορίστηκε δικάσιμος. 
Καταζητείται ο κ. Ι.Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει επίσης μηνυθεί από τον εκδότη της Εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ», λόγω αυτών που είπε τηλεφωνικά σε βάρος του κ. Γκόντζου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3, τα οποία αποδείχθηκε ότι ήταν συκοφαντικά.

Ο κ.Γκόντζος εκτέλεσε κανονικά τα εκλογικά του καθήκοντα σήμερα το απόγευμα.

Όλα εξελίχθηκαν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είχαν προβλέψει οι νομικοί μας σύμβουλοι.

8 σχόλια:

  1. Για τον Μπαλόπητο δε μας λέτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον νυν δημαρχο επισης δεν μας λετε τιποτα.
    εχει μεγαλυτερη σημασια ο εκδοτης απο τον δημαρχο?
    ΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ?Αυτη ειναι αμεροληπτη ενημερωση να τα μαθαινουμε απο μπλογκιτες?
    ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?Η ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΥΛΩΧΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Ο ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΤΟΟΟΟΟΟΣ0 ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κατι βρωμαει......ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΣΑΣ?Γιατι πολυ γρηγορα Ξεχνατε τι εχετε γραψει και ξαφνικα ΧΑΑΑΑΑΝΕΤΕΕΕΕΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δικαιοσύνη τον συνέλαβε για εξύβριση και η δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο, μονά ζυγά δικά σου τα θέλεις όταν τον έβαλαν μέσα τον έβαλε ο Δημήτρης Μάρκου λές και είναι κανένας πρόεδρος του Αρείου Πάγου τώρα που τον βγάλανε τον έβγαλε η δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή είσαι εντελώς βλάκας,ή εντελώς πωρωμένο στρατιωτάκι του εκλεκτού σου.Όταν κάνει κάποιος μήνυση είναι επωνύμως,η πολιτεία δρα με τα όργανα της Αστυνομία,και Δικαιοσύνη.Η Αστυνομία πρέπει να συλλάβει και να προσάγει τον κατηγορούμενο στον Εισαγγελέα και εκείνος αποφασίζει για την περαιτέρω εξέλιξη της υποθέσεως.Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ και οι αυλικοί του ειναι οι μηνυτές,η Δικαιοσύνη αποφασίζει ποιος έχει δίκιο.Τόσο απλά είναι που παντού βλέπετε συνωμοσίες,αν δεν γίνει αυτό που πιστεύετε σωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΜΛΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ!Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΙΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΑΝ "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ"ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ,ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΚΛΟΠΗ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΤΕΜΠΑΛΗΣ ΘΑ ΕΣΩΝΕ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ,ΣΙΓΑΑΑ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΛΚΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ.Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΠΟΨΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ,ΤΩΡΑ ΕΣΥ 7,05 ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου