Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Λογαριασμοί Νερού - Ψηφίστε «Νέα πόλη» να σας κατασχέσουν και το σπίτι για 43,10 Ευρώ

Η Δημοτική αρχή διέψευσε την αναφορά του Δημήτρη Μάρκου, σε ομιλία του, σχετικά με
λογαριασμούς του νερού που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα σε καταναλωτές του Δήμου και οι οποίοι περιλαμβάνουν και "προσαυξήσεις καθυστέρησης". 
Η Συμμορία για να καλύψει την μεγάλη ληστεία που μας έκανε με τους λογαριασμούς Νερού και να μην τους προλάβουν οι ελεγκτές, και την καθυστέρηση από Ελεγκτές, Ανακριτή, Εισαγγελέα, ίσως και φυλακή, εξέδωσαν "φουσκωμένους" -με προσαυξήσεις και "δημιουργική λογιστική"- λογαριασμούς, το πέρασαν στα έσοδα προς είσπραξη στον Ισολογισμό και στον Προϋπολογισμού. Μια ακόμη, κλασική παμπάλαια απατεωνιά. Στα χαρτιά φαίνονται πεντακάθαροι, θετικοί οικονομικά και έχουν να λαμβάνουν, αλλά τα πραγματικά λεφτά βρίσκονται στις τσέπες τους.
Μέχρι να γίνουν οι εκλογές, να φύγουν αυτοί και να αναλάβει ο νέος Δήμαρχος, ελεγκτές, ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστήρια, "ποιος ζει ποιος πεθαίνει", άλλωστε οι περισσότεροι από τους υπεύθυνους έχουν περάσει το προσδόκιμο ζωής. Στην περίπτωση, όμως που τους πιάσουν τώρα για την μεγάλη οικονομική απάτη, μέχρι τέλος του 2015-αρχές 2016 μπορεί να βρίσκονται ακόμη και στην φυλακή.
Μια συμμορία που ζει ακόμη στην εποχή "Μπόνι και Κλάϊντ". Στο άρθρο μας «Απίστευτα κόλπα του Λουδοβίκου γιά να μην επιστρέψει τα λεφτά μας» μπορείτε να δείτε ολόκληρη την σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των λογαριασμών του νερού.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αρτέμιδος Νίκος Μάρκου μας έστειλε τους λογαριασμούς που έλαβε ταχυδρομικά τον περασμένο Μάρτιο και όπως μπορείτε και μόνοι σας να δείτε έχει ημερομηνία έκδοσης 10 Μαρτίου 2014 και  αυτό που έχουμε υπογραμμίσει αναφέρει:
 «...οι ληξιπρόθεσμες οφειλές επιβαρύνονται με 1% προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης και σύμφωνα με την ΚΥΑ 45081/97 γνωστοποιούνται στην Δ.Ο.Υ. για δέσμευση της φορολογικής ενημερότητας. Εάν δεν τακτοποιήσετε τις οφειλές σας είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σύμφωνα με το ΚΕΔΕ (Ν.Δ. 356.74).»
Μόνο που σύμφωνα με την  ΚΥΑ 45081/97 από 100.000 δρχ ή 300 Ευρώ ξεκινάνε αυτές οι διαδικασίες και όχι για μικρο ποσά.

Η Δημοτική Αρχή μας διαβεβαίωσε, επίσης ότι έχουν αποστείλει στην Δ.Ο.Υ. σχετικό έγγραφο για άρση της δέσμευσης του Α.Φ,Μ. οφειλέτη από λογαριασμό του Νερού.
Ψέματα Κιτσομάρκου, Λουδοβίκου και Συμμορίας για να κερδίσουν ώρες, και να μείνουν τα λεφτά μας στην τσέπη τους.
Σήμερα το πρωί, 12.05.2014, ο κ. Νίκος Μάρκου τηλεφώνησε στο αντίστοιχο Ταμείο εσόδων του Δήμου και η κα Μίχα δήλωσε ότι δεν τον γνωρίζει και αρνήθηκε να του δώσει πληροφορίες προφορικά, κάτι που μπορεί να το κάνει σε Δημοτικό Σύμβουλο- και του είπε να πάει να κάνει αίτηση.
Η μέχρι τώρα τακτική των υπηρεσιών του Δήμου είναι να μην απαντούν έγκαιρα στις αιτήσεις των Συμβούλων, ακόμη και για θέματα για τα οποία υπάρχει εισαγγελική απόφαση.
Είναι σκανδαλώδες αυτή η αποστολή λογαριασμών για σε μια περίοδο που ακόμη δεν έχει λήξει το θέμα της τακτοποίησης του λάθους του έκανε η Δημοτική Αρχή.
Στέλνουν λογαριασμούς που εις γνώση τους και ενώ εκκρεμεί απόφαση και έγκριση της περιφέρειας για το τιμοκατάλογο κρίθηκε παράνομος και πρέπει να μειωθούν οι τιμές.
Να κρατήσουμε ένα ένα τα ονόματα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, επίσημων ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ, τον ΙΟΥΝΙΟ έρχεται η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ=ΑΠΟΛΥΣΗ των τελειωμένων. ΝΑ φροντίσουμε να είμαστε σίγουροι, ότι τα τσιράκια ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ και δεν θα την πληρώσει κάποιος ΑΘΩΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. Greetings! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?

    I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
    Thanks a lot!

    Look at my web blog: JEFF'S RATCONTROLTIPS.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου