Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

O ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ της Θεσσαλονίκης.

Νέα έρευνα για το οικονομικό χάος στη θητεία Παπαγεωργόπουλου.
Στο «μικροσκόπιο» του οικονομικού επιθεωρητή 3.000 ειδικές εντολές πληρωμών προς ιδιώτες, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.Τρεις χιλιάδες ειδικές εντολές πληρωμών προς ιδιώτες,
κόστους 2 εκατομμυρίων ευρώ, που καταβλήθηκαν το διάστημα 1999 - 2008 βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» του οικονομικού επιθεωρητή, σε μία νέα έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις οικονομικές ατασθαλίες στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου υπάλληλοι και πρώην δημοτικοί παράγοντες θα λάβουν κλήσεις να δώσουν εξηγήσεις, ενώ θα καταθέσουν και ιδιώτες.

Η νέα έρευνα σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Μακεδονία ξεκίνησε με παραγγελία της γενικής διεύθυνσης επιθεώρησης του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή όσα είχαν αποκαλυφτεί από την εξέταση των στοιχείων για τα τρία οικονομικά σκάνδαλα, του ιματισμού, της παγίας και της υπεξαίρεσης. Τότε είχε αποκαλυφτεί πως εκτός των κρατήσεων, πολλές δαπάνες του δήμου πληρώνονταν με ειδικές εντολές πληρωμών, χωρίς να ενταλματοποιούνται. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονταν οι δαπάνες το επόμενο έτος και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών οι δαπάνες πληρώνονταν εκ νέου.

Διαβάστε περισσότερα στο seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου