Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών του με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής που ξεκίνησε την προηγούμενη Παρασκευή από τον Ωρωπό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής...
Πέτρος Φιλίππου επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου είχε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή και υπηρεσιακούς παράγοντες για να συζητηθούν διεξοδικά όλα τα έργα που αφορούν τον Δήμο.




Ο κ. Πέτρος Φιλίππου συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ κ. Γιάννη Ασπρουλάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη τους Αντιδήμαρχους Ε. Μπουρνού, Δ. Μήλα-Τσεβά, Α. Παλπατζή, Γ. Κοκκόλη, Π. Καλφαντή, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κ. Φούκα, την Δ/ντρ. της Τεχνικής Υπηρεσίας Α. Σκαμάγκα και την προϊσταμένη Τμ. Συντ. Πρασίνου Τζ. Λεγάκη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία της εξέλιξης σημαντικών έργων υποδομής για τον Δήμο που έχουν ήδη ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, οι διαδικασίες δημοπράτησης των οποίων δρομολογούνται αυτή την περίοδο. Παράλληλα, υπήρξε αναλυτική αναφορά και σε νέα έργα για τα οποία υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες και αναμένεται σύντομα -με την πρώτη τροποποίηση- να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας ώστε να συμβάλλουν στην αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου (π.χ. δίκτυα ύδρευσης και όμβριων, διαχείριση των απορριμμάτων, παιδικές χαρές κ.α.).

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ότι θα προσπαθήσει όλα τα έργα με ολοκληρωμένες μελέτες που θα υποβληθούν, να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου