Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τρεις αλλοδαποί έφτασαν στον Έβρο με κλεμμένο Ι.Χ.

Η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν πλαστές
Προσπαθούσαν να το περάσουν στην Τουρκία από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων
Όλο και πιο συχνά εντοπίζονται πολυτελή αυτοκίνητα κλεμμένα από ευρωπαϊκές χώρες στον Έβρο, ενώ οι μεταφορείς τους προσπαθούν να τα περάσουν στην Τουρκία από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων. Άλλοι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.




Πρόκειται για έναν 39χρονο Γεωργιανό και δυο Ουκρανούς, έναν 35χρονο και μία 34χρονη, οι οποίοι έφτασαν στα σύνορα με ένα πανάκριβο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας Ουκρανίας με προορισμό την γειτονική χώρα. Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, οι επιβάτες τους έδειξαν την άδεια κυκλοφορίας και μια εξουσιοδότηση που αποδείχθηκαν πλαστές, όπως και οι πινακίδες!

Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και, στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 4 Φεβρουαρίου από πόλη της Γερμανίας. Μάλιστα, είχε  παραποιηθεί και ο αριθμός πλαισίου του. Το Ι.Χ. κατασχέθηκε για να επιστραφεί στον τόπο απ' όπου εκλάπη και οι επιβάτες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, συμμεοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και πλαστογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου