Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε άγρια τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε!

Έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη στα όρια του αυτοφώρου και αναζητείται. Δεν περνάει μέρα που να μην ασχοληθεί η Αστυνομία με κάποιο επεισόδιο ενδοοικογενειακής
βίας στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, όπου φαίνεται ότι ο θεσμός της οικογένειας έχει κλονιστεί σοβαρά. Ένα νέο περιστατικό έστειλε στο νοσοκομείο μια 46χρονη γυναίκα.




Ως δράστης κατηγορείται ο 49χρονος σύζυγός της με τον οποίο ξέσπασε καυγάς στο σπίτι τους στο χωριό Καινούργιο της δημοτικής ενότητας Θεστιέων του δήμου Αγρινίου. Λίγο αργότερα, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο από γροθιές και στον καρπό, τον οποίο της έστριψε βίαια ο 49χρονος!

Μετά την καταγγελία της, οι άνδρες της τοπικής Αστυνομίας αναζήτησαν τον σύζυγό της, όμως εκείνος είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψη στα όρια του αυτοφώρου και αναζητείται. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί και υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου