Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία για άνδρα που βρέθηκε διαμελισμένος σε σκουπίδια στον Ασπρόπυργο

Οι άνδρες που μάζευαν τα σκουπίδια στην περιοχή του Ασπροπύργου βρήκαν μέσα στα σκουπίδια τα μέλη ενός διαμελισμένου άντρα - Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητά του ούτε τα αίτια θανάτου
Ένα φρικτό τέλος επιφύλασσε η ζωή στον άντρα της φωτογραφίας που δημοσιεύεται στο astynomia.gr (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ) και η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Κατά τη διάρκεια συλλογής απορριμάτων σε εταιρεία ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων όπως σημειώνεται στην ηλεκτρονική εφημερίδα Δυτική Όχθη μέλη του αγνώστου άντρα βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς εξακρίβωση των συνθηκών τέλεσης του εγκλήματος καθώς και των στοιχείων ταυτότητας του δράστη, δεν κατέστη μέχρι στιγμής δυνατή η διαλεύκανση του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου