Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati

Επίσημο: Το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati
Η Levante σηματοδοτεί τη νέα είσοδο στην κατηγορία των πολυτελών και σπορ SUV. Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της μοντέλου, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα με κάθε επισημότητα στο σαλόνι της Γενεύης.
Η σχεδίαση του μεγάλου ιταλικού SUV τονίζεται από τη μεγάλη κάθετη μάσκα, η οποία ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, τον «επιθετικό» προφυλακτήρα, τις ακμές στο καπό, τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς στο πλάι, την πίσω αεροτομή και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.




Οι μηχανικοί της Maserati έχουν δώσει προσοχή στο να συνδυάσουν την κορυφαία ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο με πραγματικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Ο στάνταρ εξοπλισμός της Levante περιλαμβάνει ηλεκτρονική ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης των αμορτισέρ, τετρακίνηση Q4 και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel είναι βέβαια Euro6, όμως η Maserati δεν έδωσε ακόμη λεπτομέρειες για κυβισμό και ισχύ.
Η γραμμή παραγωγής της Levante βρίσκεται στο Μιριαφόρι και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φθάσουν στις εκθέσεις της Maserati – επί ευρωπαϊκού εδάφους – μέσα στην άνοιξη. Οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν εντός του 2016.


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου