Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ευλόγησον το iPhone: Παπάς κάνει αγιασμό για να αυξηθούν οι πωλήσεις του iPhone

Ευλόγησον το iPhone: Παπάς κάνει αγιασμό για να αυξηθούν οι πωλήσεις του iPhone
Ένα κατάστημα με κινητά τηλέφωνα στην Γεωργία αναγκάστηκε να κάνει... αγιασμό για να φύγει το κακό πνεύμα από το στοκ σε iPhone και να μπορέσει να τα πουλήσει
Ο ιδιότυπος αυτός ηλεκτρονικός αγιασμός, ο οποίος καταγράφηκε και σε βίντεο, έγινε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας την Τυφλίδα, όπου ένα κατάστημα είχε ξεμείνει με αρκετά στοκαρισμένα iPhone 5s και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από αυτά.
Ο αγιασμός βεβαίως δεν έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προηγούμενης γενιάς iPhone, όμως όπως λέει ο υπεύθυνος του καταστήματος, υπάρχει μια δοξασία στην Γεωργία ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα, λόγω του... φαγωμένου μήλου του λογότυπου, είναι μηχανήματα του διαβόλου.

Για να εξορκιστεί το κακό -μιας και οι τιμές δεν πέφτουν σ' αυτά τα τηλέφωνα- η εταιρία αποφάσισε να κάνει αγιασμό για να διώξει τα κακά πνεύματα, την 4άρα οθόνη και τον προηγούμενο επεξεργαστή. Και να πείσει τους καταναλωτές της Γεωργίας ότι τα iPhone είναι ευλογημένα και θρησκευτικώς ου μη μόνον και τεχνολογικώς.

Πάντως όπως αναφέρεται από τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο αγιασμός των smartphones είχε θετικά αποτελέσματα στις πωλήσεις, καθώς το κατάστημα ξεπούλησε το στοκ. Ή όπως λένε αλλιώς και το iPhone φοβέρα θέλει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου