Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Σολδάτος: Μας κάνατε υπερήφανους! Πιστικίδης:Το περιμέναμε πολλά χρόνια

Το πάρτι συνεχίστηκε για τους ραφηνιώτες και το βράδυ. Όχι μέχρι αργά, αλλά ένα ποτό το κέρασε ο αντιπρόεδρος Μάριος Διαγγελάκης στο μαγαζί του, στο Di Angelo.

Το κλίμα ευφορίας και τα σχετικά πειράγματα δεν είχαν τελειωμό. Παίκτες προπονητές και παράγοντες ήπιαν παρέα με την κούπα. Κάποιοι δεν έλεγαν να αφήνουν το κύπελλο από τα χέρια τους ενώ δεν έλειψαν οι πανηγυρικές φωτογραφίες και οι πόζες δίπλα στο κύπελλο.




Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Σολδάτος, ο οποίος αφού ενημέρωσε τους παίκτες για το πριμ (αναλυτικά σε άλλο μας άρθρο), τόνισε πως:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ομάδα μας, σηκώσαμε το κύπελλο και γι αυτό μας κάνατε υπερήφανους πραγματικά. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, είμαστε κοντά σας, να παλέψουμε μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα, την Κυριακή να κερδίσουμε τον Εθνικό ώστε να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στους προπονητές, στον Γιάννη τον Δρακούλη που μας βοηθάει και είναι συνέχεια κοντά μας αλλά και στον μέγα χορηγό μας 2G για την αμέριστη στήριξη που μας παρέχει".
Στη συνέχεια κάλεσε στο μικρόφωνο τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος με τη σειρά του είπε πως:
"Ευχαριστώ πρώτα απ όλα εσάς τους ποδοσφαιριστές που σήμερα (σ.σ χθες) μας κάνατε όπως είπε κι ο πρόεδρος υπερήφανους, τους προπονητές, την διοίκηση, τους χορηγούς. Το περιμέναμε πολλά χρόνια αυτό το Κύπελλο και τώρα που το κατακτήσαμε, μπορούμε να το γλεντήσουμε με την ψυχή μας".


Δημοσιεύτηκε από irafina.gr στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου