Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ενημερώνει τους Δημότες Σπάτων, Αρτέμιδος για το ΚΕΛ

Μπορείτε να διαβάσετε πιο καθαρά το κείμενο:





Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Η Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τους δημότες Σπάτων – Αρτέμιδος για τις πράξεις παραπληροφόρησης, άκρατου λαϊκισμού και κάλπικης «αγωνιστικότητας» που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα η δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΣΑ» της κας Άννας Ραφτοπούλου, εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας στο θέμα του αποχετευτικού, όχι μόνο ένεκα των εκβιασμών για πρόστιμα, κλπ, αλλά και ένεκα των δυσμενών επιπτώσεων που δημιούργησαν επιλογές και αποφάσεις του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος κατά το παρελθόν (π.χ. αποφάσεις 87/2012 και 206/2012), υπονομεύοντας έτσι (σήμερα) ακόμα και τη λύση σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας, που για εμάς παραμένει ως διεκδίκηση και θα αποτελούσε την καλύτερη επιλογή.
Η κα Άννα Ραφτοπούλου όμως αποκρύπτει από τους δημότες και τις δικές της ευθύνες για τα εμπόδια που ο Δήμος αντιμετωπίζει σήμερα.
Αποκρύπτει ότι και η ίδια ως δημοτική σύμβουλος, στις 10.9.2012, ψήφισε ΝΑΙ (απόφαση Δ.Σ.: 206/2012, με ΑΔΑ: Β4ΤΜΩ1Χ-7ΨΕ) υπέρ της επιστημονικής στήριξης του Δήμου Σ-Α για την υλοποίηση της απόφασης Δ.Σ. : 87/2012 (με ΑΔΑ: Β4Ω3Ω1Χ-ΩΦΖ), η οποία εκτός των άλλων προβλέπει (στην παράγραφο–στ-), τη χωροθέτηση ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και ότι η λύση «Ψυττάλεια» είναι ανέφικτη ! (βλέπετε παρ. 1 σελίδα 3 αποσπάσματος της εν λόγω απόφασης).
Αποκρύπτει ότι ψήφισε ΝΑΙ για τη «Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’ αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου» (Δηλαδή ευθεία στήριξη για σίγουρη υλοποίηση της λύσης ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι).
- Αυτά ψήφιζε τότε -το 2012- η κα Ραφτοπούλου και σήμερα παριστάνει την «ηρωίδα» για τους γνωστούς σε όλους μας λόγους (σε όσους φυσικά δεν γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα).
- ΟΧΙ στα ψέματα, τον πολιτικό καιροσκοπισμό και στο λαϊκισμό.
Η Δημοτική μας παράταξη παρέλαβε μια ήδη δημιουργηθείσα από το παρελθόν αρνητική κατάσταση, στο αποχετευτικό ζήτημα, την οποία αντιπαλεύει με όσες δυνάμεις και τρόπους είναι δυνατοί (παρεμβάσεις, έγγραφα, δικαστικούς αγώνες), χωρίς να εγκαταλείπει καμία πτυχή του αγώνα, ακόμα και τη διεκδίκηση της λύσης σύνδεσης με την Ψυττάλεια, στη βάση της απόφασης 330/2015 που έχει πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο, γι’ αυτό άλλωστε με την εναλλακτική πρόταση – απόφαση 367/2015 δεν ακυρώσαμε την επιλογή αυτή (δηλαδή την απόφαση: 330/2015 για διεκδίκηση της λύσης «Ψυττάλεια» η οποία παραμένει σε ισχύ και είναι νόμιμη).
Έτσι θα συνεχίσουμε.
Χωρίς ψέματα και σκοπιμότητες
Ο αγώνας για τη λύση «Ψυττάλειας» δεν αναστέλλεται, συνεχίζεται.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

7 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ , ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΝΕ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ . Η ΑΠΟΦΑΣΗ 367 ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΗΣ 330 . ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ . Η 367 ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ 330 , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΦΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ 367 (ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν μας λεγατε ΟΧΙ ΚΕΛ στον δημομας μας κοροϊδευες ΨΕΥΤΗ ε ΨΕΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψευτης Ψευταρος ΨΕΥΤΟΔΗΜΗΤΡΗΣ [Μαρκου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ??? ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ? ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΙΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κακοποιος λεει Παραταξη την συμμορια του.ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΜΩΡΑΙΤΗ,ΚΡΟΚΟ,ΖΗΣΗ,ΤΖΙΤΖΑ,κλπ ολα αυτα τα λαμογια καθαρματα το επιασες κ εσυ σοβαρα παραταξη απατεωνα ψευτη Μαρκου=Ληστικη συμμορια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΛΗΣΤΕΙΑΣ και πληρους ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.Δ.ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ[ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ Η ΑΛΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΦΑΚΙΑΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗ] Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΛΗΣΤΗ ΨΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΡΧΙΛΗΣΤΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ 2012 Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ? Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΟΧΙ ΚΕΛ ΑΛΛΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ" ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΠΟΛΗΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΛΑΜΠΡΟΥ,ΖΗΣΗ,ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΡΚΟΥ Κ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΑΤΟΥΣ"ΠΩΛΗΤΗΣ ΓΗΠΕΔΩΝ",ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΟ 18ΤΟΝΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ Η ΖΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ ΑΠΑΤΕΣ Η ΛΥΤΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΑΜΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ? ΤΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΥΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΙΤΣΙΟ Κ ΤΗΝ ΓΕΛΑΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Κ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου