Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Μετέφεραν ηρωίνη σε ειδική κρύπτη αυτοκινήτου

Μετέφεραν ηρωίνη σε ειδική κρύπτη αυτοκινήτου
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας προκειμένου
να εντοπιστεί ζευγάρι Ρομά, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι έκαναν διανομή μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μέσα σε ειδική κρύπτη του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν.




Το Σάββατο το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Δεκάδες έλεγχοι έγιναν σε διερχόμενα αυτοκίνητα και τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο Ρομά, οι οποίοι μετέφεραν 3,5 κιλά ηρωίνης σε επτά συσκευασίες.

Η ποσότητα της ηρωίνης βρέθηκε ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον χώρο των αποσκευών του αυτοκινήτου.

Συνελήφθησαν ένας 41χρονος και μία 39χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράβαση του νόμου για τα όπλα, αφού στον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν ένα πιστόλι με τη γεμιστήρα του, 52 φυσίγγια πιστολιού αλλά και διάφορα χρυσαφικά για τα οποία οι συλληφθέντες δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν πώς τα απέκτησαν. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών ερευνούν την πιθανότητα να προέρχονται από κλοπές.

Το ζευγάρι των Ρομά οδηγήθηκε στον εισαγγελέα της Θήβας.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου