Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος - «1ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» «GRECO FESTIVAL»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2013 το βράδυ στο Γήπεδο Μπάσκετ Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος, η Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Αν. Αττικής) και ο Οργανισμός Παιδείας
Πολιτισμού & Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος πραγματοποίησαν τον «1ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» με θέμα το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ( GRECO FESTIVAL).
Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Μάρκου Παναγιώτα όπου είπε: 
«Είναι δύσκολο να πεις έστω δυο λόγια για το Περιβάλλον και να μην νιώσεις άβολα. Και αυτό γιατί η αλαζονεία και η αδιαφορία του Σύγχρονου Ανθρώπου οδήγησαν την ανθρωπότητα στην σημερινή κατάσταση.
Πυρηνικές δοκιμές, υλοτομεία σε δάση, αλόγιστη χρήση φυσικών πόρων, εξαφάνιση σπάνιων ζώων.
Ο πλανήτης εκπέμπει SOS.
Πρέπει να ακούσουμε το σήμα κινδύνου, να θεωρήσουμε την γη σπίτι μας, να ενδιαφερθούμε για το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, για ότι βρίσκεται έξω από την πόρτα μας.
Να αγαπήσουμε ότι μας περιβάλλει, διαφορετικά η ημερομηνία λήξης είναι πολύ κοντά!»
Στην συνέχεια χόρεψαν μαθήτριες από την Σχολή Χορού ΄΄ La Danse ΄΄ της κας Rene Renessi.
Ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο «Το Περιβάλλον είναι η Ζωή μας» με την ομάδα της κας Μίρκας Καλαντζοπούλου σε σκηνοθεσία της ίδιας.
Την σκυτάλη πήραν τα φιλοξενούμενα groups που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για να τους διαδεχθούν τα groups του Δήμου μας.
Από τις φιλοξενούμενες ομάδες στο τελικό θα πάνε οι Music Therapy από την περιοχή του Μαραθώνα με το τραγούδι «Ζωή με Οξυγόνο», τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος θα εκπροσωπήσουν οι Τουρλουμπούκι με το τραγούδι «Ποδήλατο».
Την Κριτική Επιτροπή αποτέλεσαν οι: ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος κος Μαργέτης Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» κος Πουλάκης Πέτρος, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» κα Μάρκου Παναγιώτα, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Μαραθώνος κος Καραγιώργος Δημήτρης, η Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» κα Φράγκου Πετρούλα, ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ξενοφών» κος Καλούδης Γεώργιος, η Ηθοποιός και Σκηνοθέτης κα Μίρκα Καλαντζοπούλου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κος Γάκης Αντώνης.
Οι συμμετοχές όλες ήταν εξαιρετικά αξιόλογες τόσο σε στίχο όσο και σε μουσική.
Τα παιδιά όλα ανεξαρτήτως αποτελέσματος αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια!
Ήταν μια βραδιά με ιδιαίτερο κέφι και νεανικό παλμό που ενθουσίασε όλους.
Ευχαριστούμε την Σχολή Χορού ΄΄ La Danse ΄΄ τις μαθήτριες και την Δασκάλα τους κα Rene Renessi, την Θεατρική Ομάδα της κας Μίρκας Καλαντζοπούλου και τα groups που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.
Ανανεώνουμε το Ραντεβού μας για τον Τελικό που θα γίνει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Λαύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου