Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ελληνικά ασανσέρ στην Κίνα

O συνδυασμός των υψηλών ρυθμών οικονομικής ανάπτυξης, της ταχείας ανοικοδόμησης και της ολοένα αυξανόμενης κατασκευής πολυώροφων κτιρίων στην Κίνα οδήγησε την ελληνική εταιρεία
παραγωγής και εμπορίας ανελκυστήρων Kleemann να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη χώρα στήνοντας και παραγωγική μονάδα.

Γενικότερα, η Ασία αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά για την Kleemann αντιπροσωπεύοντας σήμερα το 7% των πωλήσεών της, ποσοστό που αναμένεται να διπλασιαστεί την επόμενη πενταετία.

Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας στο Kunshan της Κίνας έχει ήδη ολοκληρωθεί με προοπτική να καλύψει τις ανάγκες των αγορών της Ασίας. Όπως αναφέρουν από την εταιρεία, η μονάδα αυτή εκτός από την αμεσότερη επαφή με τον πελάτη που της προσφέρει, της εξασφαλίζει μειωμένα μεταφορικά έξοδα ενώ παράλληλα εγγυάται γρήγορη παράδοση ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προοπτικές της στην περιοχή.

Πρόσφατα, η Kleemann συμμετείχε στη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων "China International Elevator Exhibition" που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου