Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σμαράγδα Καρύδη: Στην Αίγινα!

Το καλοκαίρι τής ταιριάζει πολύ. Η Σμαράγδα Καρύδη, γνήσια Λέων, ζει και αναπνέει καλύτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Λατρεύοντας τη θάλασσα, ήθελε ανέκαθεν να δημιουργήσει ένα
προσωπικό καταφύγιο σε κάποιο νησί. Κάπως έτσι, η αγάπη της για την Αίγινα την ώθησε να φτιάξει ένα όμορφο σπίτι για την ίδια και τους φίλους της. Και φέτος, η όμορφη Σμαράγδα πήρε τον Γιάννη της και «κατασκήνωσε» στην Αίγινα. Ο Γιάννης, το λαμπραντόρ για το οποίο η ηθοποιός έχει πάθει κυριολεκτικά έρωτα, είναι ο πρωταγωνιστής του σπιτιού. Τον Οκτώβριο θα γίνει δύο ετών. Χαδιάρης, τρυφερός και ζωηρός, δεν την αφήνει ποτέ σε ησυχία. Τα παιχνίδια στη θάλασσα δεν σταματάνε για τους δυο τους.

Πριν από λίγες μέρες δύο επιστήθιοι φίλοι, η Έλενα Σκουλά και ο Μιχάλης Μαρίνος, την επισκέφτηκαν για να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης μαζί της. Ο Μιχάλης και η Έλενα δεν είναι οι μόνοι που βρέθηκαν στην Αίγινα, καθώς όλοι οι φίλοι της ηθοποιού κνουν ένα πέρασμα από το φιλόξενο σπίτι της. Πολλές ώρες με μπιρίμπα και επιτραπέζια, ταινίες στο θερινό σινεμά και μαγείρεμα για τους επισκέπτες της συνθέτουν το καθημερινό πρόγραμμά της. Και παρόλο που το καλοκαίρι δεν φροντίζει ιδιαίτερα τη διατροφή της, φέτος προσπαθεί να είναι αρκετά προσεκτική, καθώς στις 12 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να βρίσκεται στη σκηνή του Παλλάς για το Chicago.



ΤΕΤΡΑΠΟΔΗ ΑΓΑΠΗ
Με τη μεγάλη της αδυναμία, τον Γιάννη.

Δεν παραλείπει, μάλιστα, να κολυμπάει αρκετά και έτσι διατηρείται σε άψογη φόρμα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν επισκέπτεται τα όμορφα ταβερνάκια της Αίγινας, για μεσημεριανό ή βραδινό φαγητό. Η ηθοποιός θα μείνει στην Αίγινα μέχρι τις 20 Αυγούστου περίπου, καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα τη φέρουν λίγο πρόωρα στην Αθήνα. Έτσι, μετά τον περιορισμένο αριθμό παραστάσεων με το μιούζικαλ Chicago (σ.σ. το καστ παρα- μένει το ίδιο, εκτός από το ρόλο της Mamma Morton, που θα ερμηνεύσει η Άννα Παναγιωτοπούλου), η Σμαράγδα θα ξεκινήσει άμεσα πρόβες με τον Γιάννη Κακλέα για το Σιρανό Ντε Μπερζεράκ, όπου θα ερμηνεύσει τη Ρωξάνη, δίπλα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Παλλάς τον Ιανουάριο του 2014.

Επίσης, η Σμαράγδα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς την ερχόμενη άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας Από Έρωτα. Πολλοί ίσως θυμούνται πως ήταν το πρώτο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη. Προφανώς, ήρθε η στιγμή να μεταφερθεί και στο κινηματογραφικό πανί.

Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της, πριν από τη διπλή θεατρική επιστροφή της.ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΡΗ ΚΑΒΑΤΖΊΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου