Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μεγάλο πρόβλημα στο Γραφείο Διανομής των ΕΛΤΑ στα Γλυκά Νερά

Πολλοί πολίτες διαμαρτύρονται εδώ και μέρες έξω από το γραφείο Διανομής των ΕΛΤΑ στα Γλυκά Νερά γιατί όχι μόνο δεν έχει γίνει η διανομή της αλληλογραφίας στα σπίτια τους αλλά ούτε ακόμη και
η ταξινόμηση.

Στο Γραφείο επικρατεί το χάος. Καρότσια με αταξινόμητα γράμματα βρίσκονται μέρες στην ίδια θέση αφού κανείς δεν μπορεί να τα διεκπεραιώσει, τα ταξινομημένα δεν αποστέλλονται διότι δεν υπάρχει διανομέας, ο κόσμος αντιδρά διότι δεν έχει παραλάβει τους λογαριασμούς του και θα πληρώσει πρόστιμα.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν την αδυναμία της αποστολής αφού δεν υπάρχει διανομέας, αλλά όχι και την αδυναμία ταξινόμησης. Προσφέρονται να παραλάβουν οι ίδιοι την αλληλογραφία τους αλλά ο υπεύθυνος δεν τους αφήνει να μπουν στο κτήριο και δεν τους εξυπηρετεί μέχρι να του φέρει όπως λέει προσωπικό η υπηρεσία.

Οι συνδικαλιστές ενημερώνουν τους συναδέλφους τους για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε αυτήν την κατεύθυνση και διαπιστώνουν όλοι μαζί την τραγικότητα της κατάστασης.

Στο μεταξύ κάποιοι πολίτες καταφέρνουν να μπουν στο κτήριο και προσπαθούν να βρουν τα γράμματά τους μόνοι τους.

Ο υπεύθυνος τους βγάζει έξω και τους απειλεί ότι θα έρθει η αστυνομία.

Η σκηνή ολοκληρώνεται με αναγκαστική υποχώρηση των πολιτών αφού πρώτα ζητούν ονόματα υπευθύνων για πιθανές καταγγελίες και απόδοση ευθυνών γα τα πρόστιμα που θα επιβληθούν αν οι πολίτες δεν πληρώσουν έγκαιρα τους λογαριασμούς που δεν έχουν παραλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου