Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η παιδική παράσταση «Ο Ορέστης και ο σκύλος», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), προσκαλούν τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγαλύτερούς μας φίλους, στην
μουσικοχορευτική, παιδική παράσταση «Ο Ορέστης και ο σκύλος», της Νανάς Νικολάου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 2 Αυγούστου και ώρα 9:15μ.μ., στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

«Ο Ορέστης και ο σκύλος», αποτελεί ένα θεατρικό παιχνίδι, ένα σύγχρονο διαδραστικό θέαμα – ακρόαμα, με χρήση πολυμέσων και κινηματογράφου.

Τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά, αφήνουν ελεύθερη την φαντασία τους, λένε τη γνώμη τους, παίρνουν μέρος και παίζουν μουσική με αντικείμενα της παράστασης.

Παιδιά και γονείς, οδηγούν βήμα-βήμα τον ήρωα σε όλη την διάρκεια της παράστασης, να λύσει ένα-ένα τα αινίγματα, μέχρι την ανακάλυψη του «θησαυρού».

Το θέατρο σμίγει με τον κινηματογράφο, καθώς θεατές παρακολουθούν κινηματογραφημένη τη συνέχεια της δράσης των ηρώων και εκτός σκηνής. Σημειώνεται ότι τις κινηματογραφικές σκηνές, που προβάλλονται στο έργο, σκηνοθέτησε ο γνωστός και πολυβραβευμένος Τώνης Λυκούρεσης.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Γιώργος Μιχαλακόπουλος (Φιλική συμμετοχή στο ρόλο του Παππού)
Ορέστης Τρίκας
Χρήστος Σπανός
Μυριέλλα Κουρέντη
Θοδωρής Ανωνιάδης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο-στίχοι: Νανά Νικολάου
Σκηνοθεσία: Πελαγία Αγγελίδου
Μουσική: Κωνσταντίνος Κωτούλας
Σκηνικά-κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Χορογραφίες: Αρετή Μώκαλη
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους μικρούς μας φίλους, για συλλογή συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, όπως ένα κουτί γάλα εβαπορέ ή ένα πακέτο ζυμαρικών, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που από το Νοέμβριο του 2011, προσφέρει πραγματική βοήθεια στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Μέσω μίας απλής κίνησης, μπορούμε όλοι μαζί, να στηρίξουμε την οργανωμένη αυτή προσπάθεια, ενισχύοντας τους συνανθρώπους μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Είναι βέβαιο πως, η πλοκή της παράστασης και τα μηνύματα που θα αναδυθούν από αυτή, θα αποζημιώσουν γονείς και παιδιά, αποκαλύπτοντάς τους στο τέλος, ποιος είναι ο πραγματικός θησαυρός της ζωής.

Σας περιμένουμε!

Χορηγός Επικοινωνίας: atticanews.gr, anatakti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου