Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η Ευρώπη εξάγει... Iσλαμιστές στη Μέση Ανατολή

ΗΠΑ και Ρωσία εξέφρασαν από κοινού την ανησυχία τους για την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ γεγονός που σημαίνει ότι η Δύση δεν θα ανεχτεί άλλο τα "τερτίπια¨"
του Σύρου προέδρου καθώς και η Μόσχα αρχίζει να πείθεται ότι θα πρέπει να φύγει άρον - άρον από την εξουσία, μεταδίδουν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα.

Την ίδια ώρα, το Associated Press αποκαλύπτει ότι, για πρώτη φορά η Ευρώπη εξάγει Iσλαμιστές στη Μέση Ανατολή, οι οποίοι μάλιστα κατευθύνονται στη Συρία και πολλοί από τους οποίους βαδίζουν στα χνάρια της Αλ Κάιντα.

Σύμφωνα με το "drudgereport.com", η κινητοποίηση της Δύσης για την ανατροπή του καθεστώτος του Μπασάρ Ασαντ στη Συρία έχει ξεκινήσει, μετά το τηλεφώνημα του Μπαράκ Ομπάμα στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν για να του εκφράσει την έντονη ανησυχία του για τη χρήση συριακών χημικών όπλων.

Στη διάρκεια αυτού του τηλεφωνήματος «ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν εξέτασαν την κατάσταση, η οποία έχει διαμορφωθεί στη Συρία, κι ο πλανητάρχης υπογράμμισε την ανησυχία (που προκαλείται) από τα συριακά χημικά όπλα», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μόνον ημερών, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση επίσημα αναφέρεται στα συριακά χημικά όπλα, μεταδίδει από την Ουάσινγκτον το Γαλλικό πρακτορείο και αυτή τη φορά, η Μόσχα φαίνεται να συμφωνεί.

Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το drudgereport.com, εντός των επόμενων ημερών, δυτικό κλιμάκιο μεταβαίνει στη Δαμασκό προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι έγινε χρήση χημικών από το συριακό καθεστώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου