Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ξήλωσαν ακόμη και τον θερμοσίφωνα

Το μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό και ένα γυναικείο ρολόι που βρήκαν στο σπίτι μιας 61χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας όπου τρύπωσαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο, δεν
φάνηκαν αρκετά στους δυο Έλληνες δράστες. Γι’ αυτό έβαλαν στην τσέπη ένα… μαχαίρι σφαγής ζώων με αυτοσχέδια θήκη και στη συνέχεια προσπάθησαν να «ξηλώσουν» τον ηλιακό θερμοσίφωνα!

Κάποιοι τους είδαν, όπως ήταν φυσικό καθώς όλα αυτά γίνονταν… μέρα μεσημέρι, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους και να τραπούν σε φυγή με ένα Ι.Χ. φορτηγό. Ακούγοντας τις σειρήνες των περιπολικών που πλησίαζαν, οι δράστες χώρισαν αλλά ο 31χρονος εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι και συνελήφθη έχοντας πάνω του τα κλοπιμαία. Λίγα λεπτά αργότερα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ο 30χρονος συνεργός του με το φορτηγάκι που κατασχέθηκε. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Στο σπίτι ενός 44χρονου στο Ηράκλειο προσπάθησαν να τρυπώσουν ένας 28χρονος Έλληνας και μία 49χρονη Ελληνίδα, αλλά ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα, τους αντιλήφθηκε και τους έτρεψε σε φυγή. Λίγο αργότερα, έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ούτε που κατάλαβε πώς έπεσε θύμα κλοπής ένας 71χρονος στον Πύργο του Ηρακλείου Κρήτης! Κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες, ένας 19χρονος μπήκε στο σπίτι του και άρπαξε 1.050 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Όταν έφευγε τον αντιλήφθηκε το θύμα και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου