Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Έδωσε τη Ferrari του στον 9χρονο γιο του για να την οδηγήσει

Ο επιχειρηματίας Muhammad Nizam αποφάσισε να «ανακαλύψει» το ταλέντο που μπορεί να έχει ο 9χρονος γιος του στη θέση του οδηγού και έτσι του παραχώρησε την υπερπολυτελή Ferrari F430 που
διαθέτει για να την κάνει μια βόλτα.Τι και αν το αυτοκίνητο του κοστίζει περίπου 150.982.49 ευρώ, ο πλούσιος Ινδός δε δίστασε στιγμή να το δώσει στο μεγαλύτερο από τους δύο γιούς του για να κάνουν βόλτα. Έτσι, ο 9χρονος κάθισε στη θέση του οδηγού και ο 6χρονος γιος στη θέση του συνοδηγού για να κάνουν τη βόλτα τους στον ιδιωτικό του δρόμο!

Φυσικά, ο… περήφανος μπαμπάς στεκόταν σε μια άκρη και κατέγραφε τους γιούς του με την κάμερα, ενώ στη συνέχεια ανέβασε το εν λόγω βίντεο και στο YouTube.

Ο Nizam, που ζει στο Thrissur της Ινδίας και έχει στην κατοχή του πολλές επιχειρήσεις της χώρας, αλλά και άλλων χωρών, μόνο σε μπελάδες μπήκε μετά από αυτή του την… ιδέα! Η αστυνομία του Kerala κινήθηκε εναντίον του, αφότου έπεσε στην αντίληψή τους το βίντεο του παράνομου… δώρου που έκανε στο γιο του, προσθέτοντας ότι στέλνει λάθος μηνύματα στον κόσμο με το να αφήνει τον ανήλικο γιο του να πιάσει το τιμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου