Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Κάνουν διαρρήξεις με αυτοκίνητα του… δήμου

Έκλεψαν ένα φορτηγάκι από τον όρχο των οχημάτων του δήμου Πύργου, το χρησιμοποίησαν σε διάρρηξη και το… επέστρεψαν εκεί απ’ όπου το πήραν χωρίς ωστόσο να αφήσουν τα κλειδιά,
ενδεχομένως για να το… ξαναπάρουν όταν το χρειαστούν!

Η απροσδόκητη εξέλιξη αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών για την εξιχνίαση της διπλής διάρρηξης στο πρατήριο υγρών καυσίμων και το εξοχικό σπίτι του ιδιοκτήτη του στο χωριό Αμπελώνας της Ηλείας την περασμένη Τετάρτη. Οι δράστες είχαν γκρεμίσει την κεντρική είσοδο του πρατηρίου πέφτοντας πάνω της με το φορτηγάκι και άρπαξαν μόνο τσιγάρα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Όταν οι δημοτικοί υπάλληλοι είδαν τα ίχνη σύγκρουση στο όχημα που ήταν σταθμευμένο στον όρχο, ειδοποίησαν την Αστυνομία που διαπίστωσε ότι αυτό είχε χρησιμοποιηθεί στη διάρρηξη. Μάλιστα, τα κλειδιά του είχαν κλαπεί μαζί με όλων των υπόλοιπων οχημάτων λίγες ημέρες νωρίτερα, από αγνώστους οι οποίοι διέρρηξαν τα γραφεία της δημοτικής Υπηρεσίας Καθαριότητας, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν όλα!

Οι δράστες είχαν κλέψει ακόμη γραφική ύλη και μια στρογγυλή σφραγίδα του δήμου Πύργου, που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί στην πλαστογράφηση εγγράφων. Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και ελπίζουν ότι αυτά θα τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη των στοιχείων των διαρρηκτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου