Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Έπιασαν τους ληστές της Κοζάνης;

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική, μετά την προσαγωγή έξι νεαρών που οι πληροφορίες λένε πως εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών με άρωμα τρομοκρατίας.Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα
στους έξι προσαχθέντες είναι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και μία κοπέλα. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη τους παρακολουθώντας συγκεκριμένα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ στο μικροσκόπιο είχαν μπει και οι τηλεφωνικές τους επαφές. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι ίσως να βρίσκονται μπροστά σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που συγκροτούσαν την ομάδα του Βελβεντού.

Το εντυπωσιακό της προσαγωγής των έξι είναι ότι ο εντοπισμός τους από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ έγινε ενώ οι ύποπτοι βρίσκονταν σε καφετέρια επί της λεωφόρου δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, πίνοντας... καφέ!

Οι αστυνομικοί τους προσήγαγαν ωστόσο οι κρατούμενοι τηρούν αρνητική στάση και τα στόματα τους κλειστά και συνεπώς ο μόνος τρόπος για να εξακριβώσουν τα στοιχεία τους είναι η ταυτοποίηση με συγκεκριμένους καταζητούμενους.

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο ένας από τους έξι αφέθηκε ελεύθερος επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου