Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Κυνηγοί» χαλκού ξήλωναν καλώδια από ράγες του Ο.Σ.Ε.

Άλλη μια σπείρα «κυνηγών» χαλκού που ρήμαζαν τις καλωδιώσεις του Ο.Σ.Ε. έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, αυτή τη φορά στο Πλατύ Ημαθίας. Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω,
ενώ είχαν ξηλώσει καλώδια διαφόρων διαστάσεων μήκους 137 μέτρων διακόπτοντας τον έλεγχο της κατεύθυνσης των ψαλιδιών των σιδηροδρομικών γραμμών.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας εντόπισαν τους δράστες ηλικίας 24, 25 και 32 χρόνων μέρα- μεσημέρι, την ώρα που έκοβαν τα καλώδια από τη σιδηροδρομική γραμμή Πλατύ – Λιανοβέργι. Ο 24χρονος και ο 32χρονος προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά συνελήφθησαν και στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν τα καλώδια αξίας 10.000 ευρώ που αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε., καθώς και ένας κόφτης μετάλλων με τον οποίο τα είχαν κόψει.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, παρουσιάστηκε οικειοθελώς αργότερα και ο 25χρονος που είχε διαφύγει. Έτσι, συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκαν όλοι μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου