Τρίτη 30 Απριλίου 2013

24 Ουκρανές καλλονές χορεύουν πεντοζάλη!

Είκοσι τέσσερις καλλονές αναστατώνουν τις μέρες και τις νύχτες της Κρήτης, κάνοντας ταυτόχρονα, μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για το νησί!
Ο λόγος για τις 24 φιναλίστ των Ουκρανικών καλλιστείων που έχουν έρθει στην Κρήτη για την προετοιμασία για το διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ παράλληλα γνωρίζουν τη φύση, την παράδοση, την κουζίνα αλλά και τη φιλοξενία της Κρήτης.

Οι ομορφότερες γυναίκες της Ουκρανίας - μία από κάθε περιφέρεια της χώρας - θα περάσουν περίπου 15 ημέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, με τις κάμερες τριών ουκρανικών τηλεοπτικών σταθμών να τις ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Οι δραστηριότητες των κοριτσιών προβάλλονται κάθε βράδυ στα τρία κανάλια, αποτελώντας ουσιαστικά μια πρώτης τάξεως διαφήμιση για το νησί, στην ουκρανική αγορά, που μάλιστα θεωρείται ως μία από τις πλέον ανερχόμενες για την τουριστική Κρήτη.

Οι 24 Ουκρανές, και μαζί και το τηλεοπτικό κοινό της Ουκρανίας, χθες γνώρισαν τους Κρητικούς χορούς και σήμερα την κρητική κουζίνα, φωτογραφήθηκαν στο κέντρο του Ηρακλείου και την Κνωσό, ενώ το πρωί επισκέφθηκαν την κεντρική αγορά του Ηρακλείου, όπου έσπειραν... τον πανικό, με τους καταστηματάρχες ακόμη και περαστικούς να σπεύδουν να φωτογραφηθούν δίπλα στις αψεγάδιαστες, και εν δυνάμει εστεμμένες, Ουκρανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου