Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ασυνείδητος οδηγός πήγε να το σκάσει με το πλοίο

Όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει την ηλικιωμένη γυναίκα που παρέσυρε με το φορτηγό του στην Κέρκυρα ένας ασυνείδητος οδηγός, αλλά φρόντισε και να φύγει από το νησί με το πλοίο της
γραμμής! Όμως, στην Ηγουμενίτσα τον περίμεναν αστυνομικοί.

Το δυστύχημα έγινε κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες μέρα- μεσημέρι στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κέρκυρας- Πέλεκα, όταν το φορτηγό που οδηγούσε ένας 46χρονος Έλληνας παρέσυρε μια 68χρονη πεζή γυναίκα. Ο οδηγός δεν έκοψε καν ταχύτητα για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν το θύμα του, που ξεψύχησε επί τόπου. Αντίθετα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Για κακή του τύχη, ένας αυτόπτης μάρτυρας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του φορτηγού που διαπιστώθηκε ότι είχε επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής Κέρκυρας- Ηγουμενίτσας που είχε ήδη αναχωρήσει. Αμέσως δόθηκε σήμα στην Τροχαία Ηγουμενίτσας, άνδρες της οποίας περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες τον ασυνείδητο οδηγό ο οποίος συνελήφθη μόλις αποβιβάζονταν από το πλοίο. Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και εγκατάλειψη θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου