Τρίτη 30 Απριλίου 2013

…Πολύτιμος συνεργάτης μου ο Παύλος Μπατάλης

 Του Δημήτρη Πνευματικάτου
Μπορεί το σήριαλ της αντιδημαρχίας Παύλου Μπατάλη, στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου να έκλεισε με την παραίτησή του, όμως ο απόηχος καλά κρατεί. Η ιστορία με πολύ λίγα λόγια έχει ως εξής. Ο κ. Μπατάλης είναι υψηλόβαθμο και
υψηλόμισθο στέλεχος σε τράπεζα. Με τον διορισμό του ως αντιδήμαρχος, σύμφωνα με το νόμο, ο Δήμος έπρεπε να του καταβάλει το μισθό που έπαιρνε στην υπηρεσία από την οποία προέρχεται. Ουσιαστικά και τυπικά, ο κ. Μπατάλης, με την ανάληψη καθηκόντων αντιδήμαρχου δεν θα επωφελούνταν -εκτός των μετακινήσεων του-ούτε δεκάρα. Οι «πολέμιοι» μέσα κι έξω από την παράταξή του, έφερναν ως πρόσχημα ότι οι αρμοδιότητες που του εκχώρησε ο δήμαρχος κ. Χριστόπουλος δεν δικαιολογούν μισθό υψηλότερο των άλλων αντιδημάρχων. Ενώ λοιπόν εξέταζαν το μισθό και τις αρμοδιότητες, άφησαν στην άκρη τις ικανότητες που διαθέτει και τις δυνατότητες προσφοράς προς το Δήμο, -πέραν της τυπικής θέσης του- που έχει ο κ. Μπατάλης.
Χωρίς να υποβαθμίζουμε κανέναν, κάποια στιγμή, η αξιοκρατία πρέπει να υπερισχύσει, της μετριότητας και αυτής ακόμα της δημοκρατίας. Άλλωστε, τα σημερινά αποτελέσματα της οικονομικό-πολιτικής ζωής της χώρας είναι προϊόντα της μετριότητας και αναξιοκρατίας που επικρατούσε και επικρατεί σε όλους τους τομείς της.
Ο κ. Χριστόπουλος, καλώς, κατά την άποψή μας, επέλεξε τον κ. Μπατάλη για αντιδήμαρχο. Νόμιμο και ηθικό είναι η εργασία να αμείβεται σύμφωνα με τις ικανότητες, τις γνώσεις, την εμπειρία και την προσφορά. Αρετές που αναγνώρισε ο δήμαρχος στον κ. Μπατάλη αλλά κακώς, κάκιστα θα λέγαμε, δεν τις στήριξε, μη αποδεχόμενος την παραίτησή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου.

5 σχόλια:

  1. Αφου το εμφανισαν σαν ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ(βλεπε παλαιοτερη αναρτηση)τωρα ......εχει δικιο ο γιατρος.Τοση κωλοτουμπα καθε ημερα δεν ζαλιζονται?ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΛ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.....Δεν βαρεθηκατε πια?ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ.ΒΑΨΟΜΑΛΙΑ,Κ@Κ@ΤΑ,Π@ΥΣΤ@Ρ@,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ,ΤΙ ΣΟΙ ΛΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
  2. Τα άρθρα εναλλάσσονται... Δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με οτιδήποτε γράφεται. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα ότι σε αυτόν τον χώρο δίνουμε βήμα σε όλους. Εκθέτουμε τις απόψεις όλων και οι αναγνώστες βγάζουν τα συμπεράσματά τους.
    Σας ευχαριστούμε θερμά που μας διαβάζετε και μας παρακολουθείτε!
    Είναι τιμή μας...
    Να είστε πάντα καλά...

    Υποσημείωση: Δεν έχουμε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με την έντυπη εφημερίδα "Ανατολική Ακτή" και δεν ακολουθούμε την ίδια πολιτική δημοσιεύσεων.
    Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα "ΕΜΕΙΣ" που θα βρείτε στο μενού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΟ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ.ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΡΑΦΗΝΙΩΤΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ;

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς η λογοκρισία για την οποία μιλάτε γίνεται αυτόματα με ειδικά φίλτρα που χρησιμοποιούμε...
      Στο χέρι σας είναι να το ξεπεράσετε...

      Ευχαριστούμε που μας παρακολουθείτε και μας υποστηρίζεται.
      Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε κάθε πρόταση βελτίωσης...

      Να είστε πάντα καλά!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου