Σάββατο 6 Απριλίου 2013

18ο Banking Forum στην Αθήνα στις 10-11 Απριλίου 2013

Ο μετασχηματισμός του επιχειρηματικού μοντέλου των τραπεζών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης και το νέο περιβάλλον ρύθμισης και εποπτείας των τραπεζών στην ευρωζώνη. Διαπιστώσεις, Κατευθύνσεις, Προοπτικές. Αυτό είναι το θέμα του 18ου Banking Forum, που πραγματοποιείται στο Ledra Marriott Hotel στην Αθήνα, στις 10 και 11 Απριλίου 2013.

Ο θεσμός του Banking Forum, που καθιερώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής & Επικοινωνιών της ΕΕΔΕ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), συμπληρώνει δεκαοκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στον τραπεζικό χώρο και η συμβολή του στην προαγωγή της τραπεζικής επιχειρηματικότητας αναγνωρίζεται ως σημαντική. Σκοπός της εφετινής εκδήλωσης είναι η αναζήτηση του επιχειρηματικού μοντέλου των τραπεζών σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, ο προσδιορισμός του νέου περιβάλλοντος λειτουργίας και εποπτείας στην ευρωζώνη, οι εξελίξεις σε θέματα συγχωνεύσεων και εξαγορών στον τραπεζικό χώρο από επιχειρηματική και τεχνολογική σκοπιά, ο ρόλος της καινοτομίας και οι εξελίξεις των social media στο χώρο αυτό, καθώς και τα θέματα ασφαλείας των τραπεζικών συναλλαγών. Ειδικότερα, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στους παρακάτω τομείς:
  • Συγχωνεύσεις και εξαγορές στον ελληνικό τραπεζικό χώρο. Το νέο τοπίο επιχειρηματικής δραστηριότητας των τραπεζών
  • Ο ρόλος των τραπεζών και του κράτους στις ηλεκτρονικές πληρωμές και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση
  • Καινοτομία, επιχειρηματικότητα και social media στο χώρο των τραπεζών
  • Fraud and electronic security in banking. What news?
Πέραν των ενοτήτων του συνεδρίου, όπου θα γίνουν παρουσιάσεις θεμάτων που άπτονται των παραπάνω περιοχών, ανώτατα στελέχη διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς στο panel των CIOs καθώς και στο Top Executive’s Panel, όπου θα εξετασθεί ειδικότερα το νέο περιβάλλον ρύθμισης και εποπτείας των τραπεζών στην ευρωζώνη.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται στις διοικήσεις των τραπεζών, σε ανώτατα στελέχη τραπεζικών οργανισμών που έχουν την ευθύνη χάραξης τόσο της επιχειρηματικής στρατηγικής όσο και της στρατηγικής για την πληροφορική, σε επιχειρηματικά στελέχη και στελέχη πληροφορικής των τραπεζικών οργανισμών, σε εταιρίες πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό χώρο, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις επιχειρηματικές εξελίξεις και τις εξελίξεις της πληροφορικής στον τραπεζικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου