Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη για τη λίστα Νικολούδη

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", που θεωρεί ότι τον "φωτογραφίζει", δίνει μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.Ένα ανώνυμο κείμενο, με
τίτλο «Ονόματα που καίνε στη λίστα Νικολούδη» δημοσίευσε η εφημερίδα στο οποίο αναφέρεται ότι στο στόχαστρο των αρχών είναι πολλά διάσημα πρόσωπα τα οποία ελέγχονται για σοβαρότατες φορολογικές παραβάσεις. Ανάμεσα στα πρόσωπα και ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης (Δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης) ο οποίος έσπευσε να δώσει την απάντηση του. Ο Κώστας Αρβανίτης στην ανάρτησή του σημειώνει ότι το ανυπόγραφο δημοσίευμα δεν τον φοβίζει και "δεν πρόκειται να κάνει πίσω" και στη συνέχεια παραθέτει τα περιουσιακά του στοιχεία και αναρωτιέται αν αυτό που πράγματι ενοχλεί είναι το "έντονο αριστερό του προφίλ" στο οποίο αναφέρεται και η εφημερίδα.

Ο δημοσιογράφος τονίζει ακόμα ότι δεν τον τρομάζουν τα "χαλκεία", καθώς έχει δίπλα του συναδέλφους του και το Σωματείο του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αρβανίτη

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

«Δε θα κάνω πίσω ούτε για να πάρω φόρα...

Απολύτως αποκαλυπτικό το δημοσίευμα της Εφημερίδας ΕΘΝΟΣ  που χρόνια τώρα δίνει την μάχη κατά της διαπλοκής .

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ» φωτογραφίζει δημοσιογράφο της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης με αριστερό προφίλ ο οποίος σύμφωνα με το ανυπόγραφο κείμενο αφορά περιπτώσεις διακίνησης μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής.

Αν αφορά στην εκπρόθεσμη κατάθεση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του δημοσιογραφου καλό θα είναι να αναφερθεί  το ακριβές αδίκημα.

Αν ο συντάκτης - ο οποίος δε είναι και πολύ περήφανος για το ρεπορτάζ  του γι αυτό και δεν το υπογράφει -έχει περισσότερα στοιχεία που αφορούν στις εμετικές κατηγορίες  καλό θα είναι  να τις αναφέρει συγκεκριμένα.
 Ο δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης του κρατικού καναλιού εργάζεται ή εργάζονταν σε Γραφεία Τύπου Εταιριών ή Υπουργείων?

Ήταν μεσολαβητής αγοροπωλησιών δημόσιας περιουσίας σε ιδιώτες ?

Ήταν μεσολαβητής  ή συνεργάτης σε γραφεία τύπου ή σε άλλες θέσεις φανερές ή κρυφές  του ιδιωτικού τομέα ?
Μήπως  ο τραπεζικός λογαριασμός  περιείχε μόνο τον παχυλό μισθός που ελάμβανε από την Κρατική τηλεόραση (1200 μικτά)?

Ποια είναι τελικά τα περουσιακά στοιχεία αυτού του περιβόητου δημοσιογράφου με αριστερό προφίλ, και ποιο είναι τελικά το έγκλημα του.

Το αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου 1400 cc η βάρκα των 6.50 μέτρων και το σπίτι ιδιοκατοίκησης(της Ζηνοβίας) , ή το αριστερό προφίλ της δημοσιογραφικής γραφής.

Γιατί δε γίνεται  τελικά αδίκημα η διαφορετική οπτική πόσο μάλλον η αριστερή για να τελειώνουμε ?
Είναι φανερό καιρό τώρα ότι όσοι δημοσιογράφοι δεν μπαίνουν στο κοπάδι συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων θα διώκονται  με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.

Να είναι φανερό όμως και στα χαλκεία ότι πίσω δε θα κάνω ούτε για να πάρω φόρα.
Και μόνος   σίγουρα δεν είμαι.

Έχω τους συναδέλφους μου και το Σωματείο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα Σχόλια

Αρχειοθήκη ιστολογίου